Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΠΕΚΡΙΝΕ Ο BABACAN ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ.

Σχόλιο ιστολογίου μας : .....επειδή το θέμα της μη προσέλευσης του GAP στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ , έχει και άλλες παραμέτρους , εμείς θα σταθούμε για την ώρα στο παραπολιτικό σκέλος ....πόση ώρα λέτε ότι θα άντεχε απέναντι σε ισχυρούς Διπλωμάτες???
Από το ιστολόγιο http://www.trt.net.tr/
«Σεισμός» η παγκόσμια οικονομία που έγινε αισθητός σε όλη την υφήλιο.  


 Έντονη κριτική άσκησε ο Ali Babacan κατά της αποτυχημένης διοίκησης οικονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Αμερικής ,στο περιθώριο των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη.

«Η παγκόσμια οικονομική κρίση» δεν ξεπέρασε είπε ο τούρκος κυβερνητικός αξιωματούχος αλλά περνά από διαφορετικά στάδια και στο σημείο αυτό υπενθύμισε το γεγονός ότι, ορισμένες χώρες ακόμα και η Αμερική με στόχο να ξεπεράσουν την κρίση ύφεσης εκτυπώνουν περισσότερα νομίσματα χωρίς ανταπόκριση και αυτό δημιουργεί σοβαρό κίνδυνο μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

Δεν ευσταθεί πλέον και το δεδομένο ανθεκτικότητας της οικονομίας των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης έναντι των κρίσεων τόνισε ο κυβερνητικός στέλεχος και επέκρινε τους ηγέτες στης Ευρωζώνης για την έλλειψη πολιτικής βούλησης απαραίτητης στην άρση της οικονομικής κρίσης.

Την παγκόσμια οικονομική κρίση ο Babacan την παρομοίασε με σεισμό που έγινε αισθητό και στην Τουρκία και τόνισε ότι μέχρι τα μέσα του Οκτωβρίου μήνα θα ανακοινωθεί και το τρίτο μεσοπρόθεσμο σχέδιο που περιέχει πρόσθετα μεταρρυθμιστικά πακέτα.

Την Πέμπτη ο Τούρκος κυβερνητικός αξιωματούχος θα περάσει στην Ουάσιγκτον για να συμμετάσχει στις συνόδους της Παγκόσμιας Τράπεζας , του Διεθνές Νομισματικού Ταμείου και των Τζη-20 και συμπληρώνοντας εδώ τις εργασίες του θα επιστρέψει την Κυριακή στην χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου