Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

(Ανανέωση) Η Τουρκία ξεκινά πιθανότατα μέσα στη βδομάδα γεωτρήσεις ανοιχτά της Κύπρου με συνοδεία πολεμικών πλοίων

Σχόλιο ιστολογίου μας : ....και εφόσον η Ελλάδα δεν μπορεί πλέον να ανταποκριθεί .....καλύτερα είναι η δημιουργία ενός μικρότερου κράτους με όρια αυτά που αντέχει να κρατήσει.......
Ο λόγος που μας έχουν βάλει σε αυτή την διελκυστίνδα , είναι ακριβώς αυτός ....μετρούν τις αντοχές μας ......... και δεν μας έχουν μείνει και πολλές ακόμα...
Από το ιστολόγιο http://gdailynews.wordpress.com/


(18.11) Πριν λίγο σε επίσης μορφή κυλιόμενης είδησης η Ισραηλινή DEBKA File, επιβεβαιώνει το δημοσίευμα της τουρκικής HURRIYET και προσθέτει πως οι γεωτρήσεις που σκοπεύει η Τουρκία να ξεκινήσει μέσα στη βδομάδα, στα ανοιχτά της Κύπρου, θα γίνει με συνοδεία πολεμικών της πλοίων.
Παράλληλα επιβεβαιώνει πως ξεκίνησαν σήμερα οι γεωτρήσεις από την αμερικανική Noble Energy, για λογαριασμό της Κύπρου και του Ισραήλ, αγνοώντας τις τουρκικές απειλές.






(17.50) Λίγα μόλις λεπτά πριν το σημερινό προγραμματισμένο ραντεβού της υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον με τον Τούρκο ομόλογό της, Αχμέτ Νταβούτογλου, η τουρκική εφημερίδα HURRIYET σε μορφή κυλιόμενης είδησης γράφει πως ο Τούρκος Πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογκάν αφήνει πια ανοιχτό το ενδεχόμενο της έναρξης γεωτρήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο από τη χώρα του, μέσα στη βδομάδα.
GEOPOLITICS & DAILY NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου