Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Κατέβασαν και ποδοπάτησαν την ελληνική σημαία

Από το ιστολόγιο http://news247.gr/
Οργισμένοι οι κάτοικοι στο Νεοχώρι Κυλλήνης. Αλλοδαποί κατέβασαν και ποδοπάτησαν το εθνικό μας σύμβολο (Vid)

Κατέβασαν την ελληνική σημαία by newsview


Η ενέργεια πέντε αλλοδαπών να κατεβάσουν και να ποδοπατήσουν την ελληνική σημαία στο Νεοχώρι Κυλλήνης έχει αναστατώσει και προκαλέσει οργή στους κατοίκους στο Νεοχώρι Κυλλήνης.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μια παρέα από 5 νεαρούς Αλβανούς τα ξημερώματα του Σαββάτου συναντήθηκαν στη μικρή πλατεία του χωριού, όπου υπάρχει το ηρώον και ο ιστός με την ελληνική σημαία, χορεύοντας και τραγουδώντας Αλβανικά τραγούδια.
Αφού κατανάλωσαν αρκετή ποσότητα αλκοόλ, όπως σημειώνει το iliaapress.gr, άρχισαν να κάνουν σούζες με ένα μηχανάκι πάνω στη μικρή πλατεία, προκαλώντας μεγάλη φασαρία.
Όταν κατέβασαν τη σημαία, άρχισαν να την ποδοπατούν και να χορεύουν επάνω της. Μετά από ώρα κουράστηκαν και έφυγαν από το σημείο.
Η σημαία παρέμεινε στη μικρή πλατεία μέχρι το πρωί, όταν και τη βρήκε ο πρόεδρος της κοινότητας.
Αφού ανέφερε το περιστατικό, κατέθεσε μήνυση κατ' αγνώστων στο ΑΤ Λεχαινών. Μετά από λίγες ώρες, αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν έναν 22χρονο Αλβανό με την κατηγορία της προσβολής των συμβόλων του κράτους.
Να σημειωθεί πως ο συλληφθείς βρισκόταν παράνομα στη χώρα μας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη δύο ακόμα ομοεθνών του που συμμετείχαν στο περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου