Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Στην επαρχία Χομς Πέντε νεκροί σε συγκρούσεις στην Συρία

Σχόλιο ιστολογίου μας : .....κάποιοι ακόμα πιστεύουν (τα παπαγαλάκια ήδη έχουν κάνει δημοσιεύσεις για ψευδής ειδήσεις περί της τουρκικής απειλής.... ) ότι μόνο τα περί οικονομικού και μόνου ενδιαφέροντος θα πρέπει να ενδιαφέρουν τους Έλληνες , εμείς θα σας πούμε μόνο αυτό (θα μιλήσουμε όμως όταν θα κρίνουμε σωστό), η ανεπάρκεια του ΝΑΤΟ σε Λιβύη και οι πιέσεις του ΟΗΕ για επέμβαση στην Συρία και η άρον άρον επιστροφή του GAP από το Λονδίνο ....τι σχέση μπορεί να έχουν???
Από το ιστολόγιο http://www.protothema.gr/world/article/?aid=146741

Πέντε άμαχοι σκοτώθηκαν σήμερα από τα πυρά των δυνάμεων ασφαλείας στη διάρκεια συλλήψεων στην αλ Χούλα, στην επαρχία Χομς, ενώ ακόμη 20 τραυματίστηκαν, όπως ανακοίνωσε το συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

"Πέντε άμαχοι, ανάμεσά τους μία γυναίκα, σκοτώθηκαν σήμερα από τα πυρά των δυνάμεων ασφαλείας που προχωρούν από χθες (Κυριακή) σε συλλήψεις στην αλ Χούλα", αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Παρατηρητήριο.

Εξάλλου ένας νεαρός άνδρας 26 ετών πέθανε σήμερα σην Ιρμπίν, στην επαρχία της Δαμασκού, αφού υπέκυψε στα τραύματα που υπέστη χθες Κυριακή όταν οι δυνάμεις ασφαλείας άνοιξαν πυρ στη διάρκεια κηδείας, σύμφωνα με τους ακτιβιστές.

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκαν σε πολλές πόλεις νυχτερινές διαδηλώσεις με αίτημα την αποχώρηση από την εξουσία του σύρου προέδρου Μπασάρ αλ 'Ασαντ, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Εξάλλου οι δυνάμεις ασφαλείας προχώρησαν και σε πολλές συλλήψεις στο Χαλέπι, τη Ντέιρ αλ Ζορ, τη Λαττάκεια και τη Μπανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου