Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Σόιμπλε: Χωρίς το «ναι» της τρόικας δεν θα δοθεί η έκτη δόση

Σχόλιο ιστολογίου μας : Πάντως να ξέρετε ότι έχει πολύ πλάκα όταν πρέπει να σηκώνεις αναρτήσεις με δηλώσεις του ιδίου προσώπου ........χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα....
Από το ιστολόγιο http://www.newscode.gr/

Συγκεκριμένους αριθμούς που θα δείχνουν ότι η Ελλάδα τηρεί τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει ζητά η γερμανικά πλευρά, με τον υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να διαμηνύει ότι χωρίς το «ναι» της τρόικας, η επόμενη δόση δεν θα δοθεί.



«Κανείς δεν πρέπει να έχει αυταπάτες. Χωρίς τη θετική έκθεση της τρόικας, δεν μπορεί να εκταμιευτεί η επόμενη δόση της βοήθειας» τόνισε ο Σόιμπλε, σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας 'Bild am Sonntag' .
Επίσης, ο Σόιμπλε τηρεί έντονα επιφυλακτική στάση ως προς την αποτελεσματικότητα του ειδικού τέλους για τα ακίνητα, που αποφάσισε η κυβέρνηση. «Θα δούμε, εάν αυτό θα λειτουργήσει», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι ζητά συγκεκριμένο αποτέλεσμα, σημειώνοντας ότι όσο η αποστολή της τρόικα δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την επόμενη δόση, δεν θα πληρωθούν χρήματα στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου