Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011

MΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΝΕΑ/ΣΑΒΒΑΤΟ-17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ/14.00ΜΜ

Από το ιστολόγιο http://www.drougos.gr/


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
*ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ/ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΑΡΤΕΡ ΧΑΜ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΑΝΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΣΤΟ ΜΑΓΚΡΕΜΠ, ΤΗΣ ΑΛ ΣΑΜΠΑΑΜΠ ΣΕ ΣΟΜΑΛΙΑ/ΚΕΡΑΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΠΟΚΟ ΧΑΡΑΜ ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ.
*ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΜΕΛΕΤΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ ΤΗΣ BRICSA ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ/ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΙΝΔΙΑ-ΡΩΣΙΑ-ΚΙΝΑ-ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ/46 ΣΕΛΙΔΕΣ.


*ΚΟΙΝΗ ΘΕΣΗ ΗΠΑ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ 30 ΧΩΡΩΝ. ΧΙΛΑΡΙ-ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΙΣ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.
*ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΟΜΠΑΜΑ ΤΗΝΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΦΥΡΩΘΕΙ ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΙΣΡΑΗΛ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
*ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΜΕ ΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΗΠΑ.
*ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ 1134 ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗΣ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ. ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΘΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ…ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΔΡΕΣ ΣΕ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ-ΝΕΟ ΜΕΞΙΚΟ/ΗΠΑ, ΩΣ ΚΑΙ ΣΕ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ -ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ.
*ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ , ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΙΓΥΠΤΟ-ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΙΟΡΔΑΝΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΒΑΘΕΙΑ ΚΡΙΣΗ…ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ…
*ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΙΣΑΜ ΣΑΡΑΦ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΕΡΕΣ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΙΣΡΑΗΛ-ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΤΟΥ 1977-1979, ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠ ΝΤΕΗΒΙΝΤ.
*ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΓΙΑΛΤΑΣ/ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΡΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΠΑΓΙΣ, ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ YES ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΓΙΑΛΤΑ/LIVADIA PALACE. ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΒΑΣΙΚΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΚΟΙΝΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ-ΚΟΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ-ΕΕ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου