Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

«Η χώρα έχει ανάγκη από καλές ειδήσεις»

Σχόλιο ιστολογίου μας : Συγγνώμη Πρόεδρε .....η διάσωση των Τραπεζών εις βάρος της χώρας της Ελλάδος και τους πολίτες της ...εσείς το βλέπετε καλή είδηση???
Μπράβο σας.....
Από το ιστολόγιο http://www.i-reportergr.com/

Την ικανοποίησή τους για τις εξελίξεις στον τραπεζικό κλάδο, αλλά και τα θετικά μηνύματα από τον τομέα του τουρισμού, εξέφρασαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο διοικητής της Τράπεζας κατά τη σημερινή τους συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο, τονίζοντας πως η χώρα έχει ανάγκη από καλές ειδήσεις.
Αναφερόμενος στη συγχώνευση Alpha Bank - Eurobank, ο κ. Προβόπουλος εξέφρασε τη βεβαιότητα πως θα ακολουθήσουν ανάλογες κινήσεις, καθώς όπως είπε, «οι συνενώσεις δυνάμεων, οι συμμαχίες με ξένους στρατηγικούς επενδυτές φαίνεται ότι αποτελούν τη λύση για συνέργειες και μέγεθος, για κεφαλαιακή δύναμη, ισχύ, για διεθνή ανταγωνιστικότητα, για προοπτική», ενώ «αποτελούν προϋπόθεση για ενίσχυση της ρευστότητος που έχει ανάγκη η ελληνική οικονομία».


Ασφαλώς, επεσήμανε, ο δρόμος είναι μακρύς και ανηφορικός στα υπόλοιπα θέματα και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και αποτελεσματικά όλοι οι Έλληνες για να βγούμε από την κρίση, αλλά επιτέλους είχαμε μια καλή είδηση, δήλωσε ο διοικητής της ΤτΕ κατά τη συνομιλία του με τον Κάρολο Παπούλια, εκφράζοντας την πεποίθηση πως θα έρθουν κι άλλες καλές ειδήσεις στο μέλλον.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συμφώνησε με την τοποθέτηση του κ. Προβόπουλου και αναφέρθηκε στα θετικά μηνύματα που έρχονται και από τον τομέα του τουρισμού.

Τα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος δείχνουν ότι το πρώτο εξάμηνο είχαμε μια αύξηση των εσόδων της τάξης του 13%, σημείωσε ο κ. Προβόπουλος δηλώνοντας βέβαιος ότι και οι μήνες αιχμής, Ιούλιος-Αύγουστος-Σεπτέμβριος θα είναι επίσης καλοί - κάτι που όπως είπε, έχει ανάγκη η χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου