Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Τηλεφωνική επικοινωνία Παπανδρέου-Μεντβέντεφ

Σχόλιο ιστολογίου μας : Τι έγινε Γιωργάκη ......φοβάσαι ???
Από το ιστολόγιο http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63343337
Ζητήματα διμερούς συνεργασίας, οικονομικής συνεργασίας και επενδύσεων στην ελληνική οικονομία, καθώς και τις διεθνείς εξελίξεις, συζήτησαν σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν ο πρωθυπουργός της χώρας, Γ. Παπανδρέου, με τον πρόεδρο της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Για τις εξελίξεις στο Παλιστινιακό μίλησε με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούτ Αμπάς, ενώ το απόγευμα θα επικοινωνήσει με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, στο πλαίσιο των συχνών και τακτικών επαφών τους.

Τηλεφωνική επικοινωνία Παπανδρέου-Μεντβέντεφ



Στην ανακοίνωση της υπηρεσίας Τύπου του Κρεμλίνου αναφέρεται επίσης ότι η τηλεφωνική συνομιλία των δύο ηγετών έγινε "έπειτα από ελληνική πρωτοβουλία", ενώ σύμφωνα με το ΑΠΕ, οι κ.κ. Παπανδρέου και Μεντβέντεφ, όπως δήλωναν κυβερνητικές πηγές στην Αθήνα, συμφώνησαν να προωθηθούν πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση των επενδύσεων στην ελληνική οικονομία.
Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούτ Αμπάς με τον οποίο συζήτησε τις εξελίξεις στο Παλαιστινιακό, την προοπτική των ειρηνευτικών συνομιλιών καθώς και τις εξελίξεις στην περιοχή και ειδικότερα στην Λιβύη και την Συρία, ενώ το απόγευμα ο κ. Παπανδρέου θα έχει τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, στο πλαίσιο των συχνών και τακτικών επαφών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου