Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Αμερικανίδα τουρίστρια έπεσε θύμα κλοπής μετά από «σεξουαλικό όργιο» με δυο Αλβανούς (ΦΩΤΟ!)

Σχόλιο ιστολογίου μας : ..........η gossip πλευρά μας.......
Από το ιστολόγιο http://borioipirotika.blogspot.com/


Άδοξα έληξε ο σεξοτουρισμός της νεαρής Αμερικανίδας, η οποία επέλεξε την Αλβανία για τις διακοπές της και όχι μόνο. 

 Η 25χρονη Αμερικανίδα φέρεται να είχε περάσει πολλές μέρες των διακοπών της με τους δράστες, μάλιστα ένας εξ αυτών είχε το ρόλο του οδηγού κατά τις εξόδους της στην Αλβανική ριβιέρα.

Το χρονικό έχει ως ακολούθως, κατά την παραμονή της στα Τίρανα, η "βιτσιόζα" τουρίστρια είχε νυχτερινή έξοδο με τον 21χρονο "οδηγό" της, ο οποίος προσκάλεσε και τον 22χρονο ξάδερφό του.
 Μετά το πέρας της νύχτας, η 25χρονη ζήτησε από του νεαρούς να πάνε σε μοτέλ της πόλης με σκοπό την τέλεση ομαδικού σεξ. Μάλιστα η Αμερικανίδα κατά τη διάρκεια του "παρτιζάνικου" συνουσιασμού ήθελε την βιντεοσκόπηση της πράξης με την προσωπική της βιντεοκάμερα. Μετά την απομάκρυνση των νεαρών Αλβανών η Αμερικανίδα διαπίστωσε πως απουσίαζε η κάμερα καθώς και ένα μικρό χρηματικό ποσό, έτσι προχώρησε σε καταγγελία στις αστυνομικές αρχές, όπου και διευκρίνισε πως οικειοθελώς προχώρησε στις ερωτικές τις πράξεις.

Το ξενοδοχείο όπου "διανυκτέρευσε" το τρίο και συνέβη η κλοπή κατά τραγική ειρωνεία βρίσκεται απέναντι από την Αμερικανική πρεσβεία των Τιράνων.

Οι νεαροί συνελήφθησαν άμεσα, ενώ σε δηλώσεις τους στην Αστυνομία είπαν πως: "Την κλέψαμε γιατί μας είχε φάει όλα τα χρήματα σε ταξί και ποτά!" (ως γνωστόν τα αγαθά κόποις κτώνται!)

Ενώ ο πατέρας ενός εκ των δραστών δήλωσε στην εφημερίδα Shekulli πως "νιώθει ντροπιασμένος με αυτό που έκανε ο γιος του" - επειδή είμαστε καλοί γνώστες της Αλβανικής πραγματικότητας, είμαστε σίγουροι πως ο γονέας νιώθει περισσότερο ντροπή για τα (μη παράνομα) σεξουαλικά κατορθώματα του γιου του (και για τι θα πει κοινωνικός περίγυρος) παρά για την κλοπή, έστω και ευτελή, που τέλεσε.

Επειδή στην Αλβανία τα προσωπικά δεδομένα δεν προστατεύονται με την ίδια επιμέλεια όπως στην Ελλάδα, στο διαδίκτυο αναφέρονται τα ονόματα των εμπλεκομένων, ενώ στις εφημερίδες δημοσιεύονται οι φωτογραφίες τους, τις οποίες και δημοσιεύουμε:

Η καταγγέλλουσα "εύσωμη" Αμερικανίδα τουρίστρια T.J. και ο H.Gj ένας εκ των δραστών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου