Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Ξένες εταιρείες βοηθούσαν τους κατασκόπους του Qaddafi

Σχόλιο ιστολογίου μας : Να πάρετε μια μυρωδιά στο περίπου τι παίζεται , στην ουσία δεν υπάρχει καμία "επανάσταση" , είναι ο πόλεμος μεταξύ των αγορών και των εταιριών που θέλουν να ελέγχουν γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά τα ενεργειακά αποθέματα του πλανήτη ......όπως επίσης και τα ανδρείκελα της Ευρώπης όπως και του κρατιδίου του Ελλαδιστάν........
ΌΤΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ!!!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΙΤΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ.......Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΙΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ??
Αμερικάνικη Πρεσβεία και Δημοσιογράφοι ....χειραγωγημένα ΜΜΕ!!!!
Παραπληροφόρηση και προπαγάνδα , πλύση εγκεφάλου και φίμωση από την Ε.Ε ........ΚΑΙ Η ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΓΚΑΣ.....ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ......
Από το ιστολόγιο http://www.strategyreport.gr/





Στο ισόγειο ενός εξαόροφου κτιρίου στην Τρίπολη βρισκόταν το κέντρο παρακολούθησης των μυστικών υπηρεσιών του λιβυκού καθεστώτος, από το οποίο υποκλέπτονταν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συνομιλίες μέσω διαδικτύου με την βοήθεια τεχνολογικών μέσων που είχαν αποκτηθεί από την Δύση. Το πρόσφατα εγκαταλελειμμένο δωμάτιο είναι γεμάτο αφίσες και εγχειρίδια οδηγιών στην αγγλική γλώσσα της εταιρείας ανάπτυξης λογισμικού γαλλικών συμφερόντων Amesys, η οποία εγκατέστησε το κέντρο παρακολούθησης. Η επιγραφή έλεγε: “Βοηθήστε να κρατηθεί μυστική η επιχείρησή μας. Μην συζητάτε τις απόρρητες πληροφορίες έξω αυτό το αρχηγείο”. Το δωμάτιο αυτό, που εξερευνήθηκε από την Wall Street Journal, έδωσε μία νέα ξεκάθαρη απόδειξη της συνεργασίας των ξένων εταιρειών στην καταστολή των Λίβυων που βρίσκονταν 42 χρόνια υπό το καθεστώς του Muammar Qaddafi.
Τα αρχεία που βρέθηκαν εκεί περιελάμβαναν e-mail που γράφτηκαν τον Φεβρουάριο, οπότε και άρχισε η επανάσταση στην Λιβύη. Ένα από τα αρχεία, της 26ης Φεβρουαριου, περιλαμβάνει μίας 16λεπτης συνομιλίας στο Yahoo μεταξύ ενός άνδρα και μίας γυναίκας. Αυτός μερικές φορές φλερτάρει, δηλώνοντας ότι η ψυχή της είναι σημαντική για αυτόν, αλλά επίσης ανησυχεί ότι η αντίθεσή του με το καθεστώς Qaddafi τον έχει στοχοποιήσει.
“Είμαι καταζητούμενος”, λέει. “Οι δυνάμεις του Qaddafi… γράφουν λίστες με ονόματα”, πρόσθεσε. Παράλληλα, λέει ότι πρόκειται να κρυφτεί και θα της τηλεφωνήσει από ένα νέο αριθμό τηλεφώνου, ενώ την προτρέπει να κρατήσει μυστικά τα σχέδιά του.
“Μην με ξεχάσεις”, λέει εκείνη.
“Αυτό το είδος κατασκοπίας έγινε η πρώτη προτεραιότητα για την Λιβύη όταν άρχισαν οι εξεγέρσεις στον Αραβικό Κόσμο. Νωρίτερα την φετινή χρονιά, Λίβυοι αξιωματούχοι είχαν συνομιλίες με την Amesys του ομίλου Bull S.A. και κάποιες άλλες εταιρείες, μεταξύ των οποίων ακόμα και η αμερικανική Narus της Boeing Co., κατασκευάστρια εταιρεία προϊόντων παρακολούθησης της κυκλοφορίας στο Διαδίκτυο, υψηλής τεχνολογίας, ψάχνοντας να προσθέσουν εξελιγμένες δυνατότητες διαδικτυακού φιλτραρίσματος στην λιβυκή επιχείρηση παρακολούθησης” δήλωσαν άνθρωποι σχετικοί με το θέμα αυτό.
“Η Narus δεν έκανε κάποιο σχόλιο για πιθανότητα τέτοιων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων”, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας σε ανακοίνωση. “Δεν υπάρχουν πωλήσεις ή ανάπτυξη της τεχνολογίας της Narus στην Λιβύη”, πρόσθεσε. Παράλληλα, στελέχη της Bull S.A. αρνήθηκαν να σχολιάσουν το οτιδήποτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου