Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Ο Άσαντ θα μιλήσει στη συριακή τηλεόραση

Από το ιστολόγιο http://www.newsbeast.gr/

Θα δώσει συνέντευξη για την κατάσταση στη Συρία

Στη συριακή τηλεόραση θα μιλήσει αύριο ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ για την κατάσταση στη χώρα του, τέσσερις ημέρες μετά το αίτημα που διατύπωσε η Δύση για την αποχώρησή του από την εξουσία και την ανακοίνωση της επιβολής κυρώσεων στη χώρα του.

Το πρακτορείο ειδήσεων Sana «Ο πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ θα δώσει συνέντευξη στη συριακή τηλεόραση για την κατάσταση στη Συρία, τη συνεχή διαδικασία μεταρρυθμίσεων, τον αντίκτυπο των αμερικανικών και δυτικών πολιτικών και οικονομικών πιέσεων και το όραμα για το μέλλον της Συρίας στο σημερινό περιφερειακό και διεθνές πλαίσιο».

Πρόκειται για το τέταρτο διάγγελμα του Σύρου προέδρου από τότε που άρχισε το κίνημα αμφισβήτησης του καθεστώτος του, πριν από πέντε μήνες.

Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και οι δυτικοί σύμμαχοί του ζήτησαν την Πέμπτη για πρώτη φορά από τον πρόεδρο Άσαντ να εγκαταλείψει την εξουσία και ενίσχυσαν τις κυρώσεις κατά του καθεστώτος του, μετά την αιματηρή καταστολή των διαδηλώσεων στη Συρία που έχει προκαλέσει το θάνατο 2.000 ανθρώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου