Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Tο Κουαρτέτο προειδοποιεί για κλιμάκωση της βίας

Σχόλιο ιστολογίου μας : Κουαρτέτο που ξέρει να παίζει μόνο το βασικό όργανο .......τι μουσική μπορεί να παίξει????
Από το ιστολόγιο http://www.nooz.gr/

Την ανησυχία του για την έκρυθμη κατάσταση στη Γάζα εξέφρασε το Κουαρτέτο για τη Μέση Ανατολή και προειδοποίησε για τον κίνδυνο κλιμάκωσης της βίας στην περιοχή, ενώ κάλεσε όλες τις πλευρές να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση.

Το Κουαρτέτο-ΟΗΕ, ΕΕ, ΗΠΑ και Ρωσία-καταδίκασε τις επιθέσεις εναντίον του ισραηλινού εδάφους, την Πέμπτη, χαρακτηρίζοντάς τις ως "θρασύδειλες ενέργειες προμελετημένης τρομοκρατίας".

Σύμφωνα με παλαιστινιακές πηγές, τουλάχιστον 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 45 τραυματίσθηκαν, στις αεροπορικές επιθέσεις εναντίον της Γάζας που άρχισαν αργά την Πέμπτη, ύστερα από μια σειρά επιθέσεων στο νότιο Ισραήλ κατά τις οποίες σκοτώθηκαν οχτώ Ισραηλινοί και 31 τραυματίσθηκαν.

Στην ανακοίνωσή του το Κουαρτέτο εκφράζει εξάλλου ανησυχία για την κατάσταση ασφαλείας στη χερσόνησο του Σινά και καλεί την αιγυπτιακή κυβέρνηση να λάβει μέτρα για το θέμα αυτό.

Χθες, μετά την απειλή της Αιγύπτου ότι θα ανακαλέσει τον πρεσβευτή της στο Ισραήλ, ο ισραηλινός υπουργός Αμυνας Εχούντ Μπαράκ εξέφρασε τη λύπη του για το θάνατο πέντε αιγυπτίων αστυνομικών κοντά στα ισραηλινά σύνορα.          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου