Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

[ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ http://www.secnews.gr/ ] Φήμες για αναμενόμενες συλλήψεις Ελλήνων hackers της ομάδας GHS!

Σχόλιο ιστολογίου μας : Την GHS την γνωρίζουμε από τα κατορθώματά της και αποτελεί την κορωνίδα της Ελληνικής Αντίστασης στο διαδύκτιο , θεωρούμε πως είναι ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΣΕΙ!!!
Να προσέχετε κύριοι Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ , ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΑΣ , ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΊΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!
Από το ιστολόγιο http://www.secnews.gr/archives/19686

 [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] Φήμες για αναμενόμενες συλλήψεις Ελλήνων hackers της ομάδας GHS!Ανώνυμες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που απεστάλησαν στην συντακτική ομάδα του SecNews αναφέρουν ότι η επίκεινται συλλήψεις Ελλήνων hackers που ανήκουν στην πασίγνωστη Greek Hacking  Scene (GHS). Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανώνυμη πληροφορία, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος φαίνεται να βρίσκεται κοντά στην σύλληψη των hackers με τα ονόματα <..>




kondor και dr0pper που έχουν πρωταγωνιστήσει σε κορυφαίες επιθέσεις σε ελληνικούς ιστοχώρους αλλά και σε λογαριασμούς e-mail και ιστοσελίδες του εξωτερικού. Σύμφωνα με την πληροφορία που το SecNews μεταδίδει με κάθε επιφύλαξη, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατόρθωσε μετά από πολύμηνη έρευνα των ηλεκτρονικών ιχνών,να εντοπίσει τους δύο Έλληνες hackers ενώ είναι η πρώτη φορά που μέλη της ομάδας GHS βρίσκονται στο στόχαστρο των αρχών. Θυμίζουμε ότι αρκετές φορές οι Kondor και dropper καθώς και άλλα μέλη των GHS  έχουν προκαλέσει αλλοιώσεις σε ιστοσελίδες με ανθελληνικό περιεχόμενο (βλέπε εδώ), ενώ δεν είναι λίγες και οι επιθέσεις τους εναντίον στόχων στο εξωτερικό με ανάρτηση μηνυμάτων με έντονο εθνικό χαρακτήρα.
Το SecNews δεν κατόρθωσε να επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής την πληροφορία.
Σημείωση συντακτικής Ομάδας SecNews: Η εγκυρότητα της πληροφορίας ελέγχεται μιας και είναι γνωστό ότι έχει ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ ομάδων Ελλήνων hackers όποτε η πληροφορία μπορεί να διαρρέεται για λόγους διαμάχης ή για λόγους εντυπωσιασμού. Το SecNews αποφάσισε να προχωρήσει σε δημοσίευση τόσο για την ενημέρωση των αναγνωστών του, καθώς και για ενημέρωση των προσώπων που αναφέρονται με τα nicknames kondor και dr0pper.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου