Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Το ΕΛΑΜ απαντά στο άρθρο της Χαραυγής για τους αγανακτισμένους

Από το ιστολόγιο http://www.onlycy.com/

elam cyprus Το ΕΛΑΜ απαντά στο άρθρο της Χαραυγής για τους αγανακτισμένουςΤο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (ΕΛΑΜ) θα συνεχίσει να βρίσκεται στις επάλξεις του αγώνα για να υπερασπίζεται τα δίκαια των Ελλήνων της Κύπρου, μέχρις εσχάτων, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της οργάνωσης, με αφορμή σχόλιο στην εφημερίδα «Xαραυγή» με ημερομηνία 19 Αυγούστου 2011, στο οποίο γίνεται αναφορά στις εκδηλώσεις των «Αγανακτισμένων πολιτών».Ένα είναι το συμπέρασμα που μπορεί να βγάλει κάποιος από αυτό το δημοσίευμα της “αμερόληπτης” εφημερίδας του ΑΚΕΛ. Ο πανικός τους έχει κυριεύσει.



Το πλοίο “Κυπριακή Δημοκρατία” βουλιάζει και ο πλοίαρχος Δημήτρης Χριστόφιας αποποιείται κάθε ευθύνης. Αν είναι δυνατόν… Στην προσπάθειά του να σωθεί αυτός και οι αυλικοί του, παρασύρουν μαζί τους στον βυθό και όλους όσους είδαν το φως και πλεον αντιστέκονται στην καταστροφική για τον τόπο πολιτική του. Ευθύνες πιο πιθανό να αποδοθούν στους νεκρούς αξιωματικούς, όπως η απεσταλμένη προβοκάτορας του ΑΚΕΛ είπε με αναίδεια μπροστά στις οικογένειες των νεκρών, έξω από το προεδρικό στις 17 του μήνα.
Ο διχασμός του λαού της Κύπρου “κύριοι” της Χαραυγής, ήταν πάντα προνόμιο του Κ.Κ.Κ. μετέπειτα ΑΚΕΛ. Από την Διασκεπτική του 1947 όταν συζητούσαν με τους Βρεττανούς αποικιοκράτες για μια μορφή αυτοκυβέρνησης του νησιού ενάντια στην βούληση του για ΕΝΩΣΗ. Όταν αποκήρυσσαν των αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α. και μιλούσαν για τραμπούκους και βαρελότους. Όταν κατα την διάρκεια της εισβολής κρύβονταν στις ξένες πρεσβείες και στις αγγλικές βάσεις. Όταν στο σχέδιο Ανάν ο πρόεδρος χριστόφιας είπε ΝΑΙ και μετά όχι για να τσιμεντώσει το ΝΑΙ. Όταν έδωσε την εκ περιτροπής προεδρία, όταν σήμερα, μετά τα όσα τραγικά έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό ακόμα απειλούν τον απλό πολίτη της Δημοκρατίας οτι αν αγανακτίσουν αυτοί ποιος μας σώζει.
Τι άλλο θα κάνετε σε αυτόν τον τόπο και τον λαό του;
Αρκετά… Ο λαός που τόσα χρόνια κοροϊδεύατε ξυπνάει. Να το βάλετε καλά στο μυαλό σας, οτι απειλές απο λαμόγια και ριψάσπιδες δεν πιάνουν τόπο.
Θα βρείτε το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) στις επάλξεις του αγώνα, να υπερασπίζεται τα δίκαια των Ελλήνων του τόπου μας, ”μέχρις εσχάτων”. Αυτό σας φόβιζε πάντα, αυτό σας τρομοκρατεί και τώρα, καταλήγει το ΕΛΑΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου