Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Βάρογλου : ‘Ο Ερτογάν δεν επιθυμεί λύση’

Από το ιστολόγιο http://www.onlycy.com/
KATEXOMENA 300x197 Βάρογλου : Ο Ερτογάν δεν επιθυμεί λύσηΟ Γενικός Γραμματέας του Κόμματος Κοινοτικής Δημοκρατίας Εσάτ Βάρογλου, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Κίπρισλι», ανέφερε ότι η μόνη έξοδος από τα πολιτικά και διοικητικά αδιέξοδα στα κατεχόμενα είναι η προσφυγή στις «κάλπες», προσθέτοντας ότι το Κόμμα Εθνικής Ενότητας αδυνατεί να «κυβερνά».



Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο, ο κ. Βάρογλου αναφερόμενος στην παγκόσμια οικονομική κρίση είπε ότι οι Τ/κ την αισθάνονται περισσότερο, καθότι έχουν αποκοπεί από την παραγωγή ενώ η στροφή προς τον τουρισμό και το εμπόριο απέτυχε.
Επέκρινε την ψευδοκυβέρνηση για τα μέτρα που παίρνει και είπε ότι αυτά δεν είναι οικονομικά αλλά δημοσιονομικά, ενώ εξέφρασε την αντίθεσή του στις δέσμες οικονομικών μέτρων που επιβάλλονται στους Τ/κ, λέγοντας ότι με αυτές δεν είναι δυνατόν να ενισχυθεί η οικονομία.
Ο κ. Βάρογλου, στις δηλώσεις του στην «Κίπρισλι», αναφέρθηκε και στην πολιτική του Τούρκου Πρωθυπουργού στο Κυπριακό και είπε ότι η πολιτική του Ερντογάν στην αρχή αποσκοπούσε στην επίλυση του προβλήματος αλλά από το 2006-2007 δείχνει να μην επιθυμεί τη λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου