Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

POST OFFICE : Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Από το ιστολόγιο http://tourkikanea.gr/

Εφ. Γενί Σαφάκ 31-8-2011

Post Office : Η Τουρκία δεν είναι στην Ευρώπη
 Η απόφαση της εταιρίας Post Office που κάνει ασφάλειες διακοπών στην Αγγλία να βγάλει την Τουρκία από τις ευρωπαϊκές χώρες, θα έχει ως αποτέλεσμα οι Άγγλοι που θέλουν να πάνε στην Τουρκία να πρέπει να πληρώνουν διπλάσιο κόστος ασφάλισης.



Με βάση την είδηση της εφημερίδας Ιντιπέντεντ, έγινε γνωστό ότι η εταιρία που κάνει ασφάλειες διακοπών δεν θα πληρώσει τα έξοδα 1400 στερλίνων που είναι η δαπάνη για το νοσοκομείο όπου είχε πάει με στομαχικές διαταραχές 22χρονη Ρεβέκα Τόμας, ευρισκόμενη για διακοπές στο Κουσάντασι της Τουρκίας.
Ο πατέρας της Ρεβέκας δηλώνει πως ¨ Η εταιρία έχει αυτό το δικαίωμα, αλλά θα έπρεπε να είχε ανακοινωθεί πιο καθαρά ότι πλέον αυτός ο δημοφιλής για τους Άγγλους τουρίστες προορισμός, εντάσσεται άλλη περιοχή¨.
Η εφημερίδα περιγράφει πως ο αριθμός των τουριστών που πήγαν πέρσι για διακοπές στην Αγγλία έφτασε τα 2,7 εκ.
Οι βασικοί ανταγωνιστές της Post Office, οι εταιρίες InsureandGo και Columbus συνεχίζουν να εμφανίζουν την Τουρκία εντός της Ευρώπης.
Η εταιρία αυτή που άφησε την Τουρκία και την Αίγυπτο έξω από το ευρωπαϊκό πλαίσιο ασφαλειών, το εφαρμόζει για χώρες όπως το Ισραήλ, την Αλγερία και το Μαρόκο.
Ο εκπρόσωπος της εταιρίας Τζέιμς Έντι ανέφερε πως η αιτία για αυτή την απόφαση ήταν η αύξηση των δαπανών για τις αποζημιώσεις που ζητάνε οι τουρίστες που πήγαν εκεί.
Ως αιτία για το ότι πλέον η Τουρκία θα είναι πιο ακριβή για τις εταιρίες που κάνουν ασφάλειες, προβάλλεται η επικινδυνότητα των δρόμων καθώς και η αύξηση της κατανάλωσης αλκοόλ στα τουριστικά πακέτα ¨all inclusive¨.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου