Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Η επεισοδιακή αποχώρηση Χριστόφια

Από το ιστολόγιο http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=211510&-V=articles


Ένταση προκλήθηκε κατά την αποχώρηση του Προέδρου της Δημοκρατίας από την αίθουσα που διεξάγονται οι ακροάσεις της Ερευνητικής Επιτροπής για την έκρηξη στο Μαρί. Συγκεκριμένα, συγγενείς θυμάτων επιτέθηκαν φραστικά στον Πρόεδρο Χριστόφια, ενώ ένας από αυτούς τον αποκάλεσε «δολοφόνο».

Στο βίντεο που έλαβε ο «Π» με στιγμιότυπο από την αίθουσα στην οποία έδωσε σήμερα κατάθεση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, αποτυπώνεται η ένταση που προκλήθηκε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ανακριτικής διαδικασίας.

Δείτε το βίντεο:



Κληθείς να αναφερθεί στο επεισόδιο απόπειρας σύλληψης του εκ των συγγενών των θυμάτων της έκρηξης, Νικόλα Ιωαννίδη, εντός της αίθουσας όπου είχε πραγματοποιηθεί η ακροαματική διαδικασία, ο Πόλυς Πολυβίου δήλωσε ότι ''σήμερα ήταν μια δύσκολη ημέρα''.



''Στο τέλος'', όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Ερευνητικής Επιτροπής, ''υπήρξε κάποια ένταση, ομολογώ ότι δεν γνωρίζω τί ακριβώς έγινε, όμως επενέβηκα και είπα ότι, κατά την ταπεινή μου άποψη, δεν επιτρέπεται ή δεν δικαιολογείται οποιαδήποτε σύλληψη εντός της αιθούσης και ότι η αίθουσα ευρίσκεται υπό την επίβλεψή μου ως προεδρεύοντος της Ερευνητικής Επιτροπής και παρεκάλεσα τους αστυνομικούς να αποχωρήσουν, τα πνεύματα ηρέμησαν και δεν θεωρώ ότι έγινε τίποτε το πολύ σημαντικό''.



Πηγή: Ράδιο 107,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου