Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ

Από το ιστολόγιο http://tourkikanea.gr/

Εφ. Χουριέτ 20-9-2011

Το κέντρο της Άγκυρας μετατράπηκε σε κόλαση
Έκρηξη συνέβη επί της λεωφόρου Κουμρουλάρ της Άγκυρας μπροστά στο επαρχείο Τσάνκαγιας. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν για δύο νεκρούς. Ο υπεύθυνος όμως για θέματα τρομοκρατίας αντιπρόεδρος Μπεσίρ Αταλάι ανέφερε πως δεν υπάρχουν απώλειες ζωών. Λόγω της έκρηξης τραυματίστηκαν πολλά άτομα, τρεις εκ των οποίων σοβαρά. Ο αντιπρόεδρος Αρίντς ανέφερε πως η έκρηξη προήλθε από βόμβα. Σχετικά με την έκρηξη συνελήφθη στην περιοχή μια γυναίκα ως ύποπτη. Ανακοινώθηκε πως η γυναίκα είχε φωνάξει σύνθημα. 



Η έκρηξη προκάλεσε μεγάλο πανικό, ενώ στον χώρο έφτασαν πολλά ασθενοφόρα.
Από την μεγάλη έκρηξη έγινε γνωστό πως κάηκαν ένα μινιμπάς και 6 αυτοκίνητα. Έφτασε επιτόπου ο αστυνομικός διευθυντής Άγκυρας, ενώ αστυνομικές δυνάμεις σχημάτισαν κλοιό στον χώρο του περιστατικού. Στο περιστατικό τραυματίστηκαν πολλά άτομα και υπήρχε η φήμη πως 2 σκοτώθηκαν, αλλά αυτό διαψεύστηκε από τον αντιπρόεδρο Μπεσίρ Αταλάι που ερεύνησε την περιοχή.Ο Αταλάι ανακοίνωσε πως υπάρχουν 15 τραυματίες, 5 εξ των οποίων εγχειρίστηκαν.
Την ώρα που έγινε η έκρηξη κοντά στο δημοτικό Ναμίκ Κεμάλ, οι μαθητές έκαναν μάθημα. Κατά το διάλλειμα μετά την έκρηξη το σχολείο σχόλασε.
Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως η έκρηξη προήλθε από βόμβα. Η περιοχή εκκενώνεται μήπως και υπάρχει κι άλλη βόμβα. Ειδικοί στις βόμβες έχουν αρχίσει τις εργασίες τους στην περιοχή. Ειδικά σκυλιά εκπαιδευμένα στις βόμβες ερεύνησαν οχήματα.
………………..
…………………
Σχόλιο : Περισσότερες φωτογραφίες στην διεύθυνση
http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=50454&rid=2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου