Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Παντελής Οικονόμου: «Η κρίση στη Μεσόγειο ακύρωσε το ταξίδι»

Σχόλιο ιστολογίου μας : ....μην τα λέτε έτσι απότομα βρε παιδιά ....θα πάθουμε κατιτίς......
Από το ιστολόγιο http://www.defence-point.gr/news/?p=20298


Ο Γιώργος Παπανδρέου ματαίωσε το ταξίδι του στις ΗΠΑ λόγω της κρίση που υπάρχει στην Μεσόγειο. Αυτό δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον REAL FM με τον Νίκο Χαντζηνικολάου ο Παντελής Οικονόμου.



Ο υφυπουργός μάλιστα αναφέρθηκε στο θέμα δύο φορές και υπογράμμισε πως οι δραματικές διαβουλεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με την Τρόικα δεν έχουν σε τίποτα να κάνουν με την άρον-άρον επιστροφή του Γ. Παπανδρέου από το Λονδίνο, στο οποίο θα χρησιμοποιούσε ως ενδιάμεσο σταθμό για την μετάβασή του στις ΗΠΑ.
Ο Π. Οικονόμου ανέφερε με την πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως εκτός από τα γνωστά ζητήματα της οικονομίας υπάρχουν θέματα εξίσου σημαντικά, τα οποία είναι «τα εθνικά» τα οποία αυτή τη στιγμή είναι εξίσου κρίσιμα «παρά το γεγονός πως δεν βρίσκονται στην κορυφή της επικαιρότητας» για τα οποία ο Έλληνας πρωθυπουργός «αφιερώνει τον χρόνο του».
Το κατά πόσο η συγκεκριμένη δήλωση είναι μία προσπάθεια για την «μεταστροφή» της ελληνικής κοινής γνώμης σε κάτι το οποίο θα την έκανε να συμβαδίσει με τις κυβερνητικές πολιτικές ή ο Π. Οικονόμου είπε την αλήθεια, θα φανεί πολύ σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου