Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GÜL-ΜΕΡΚΕΛ

Σχόλιο ιστολογίου μας : ....το πρόγραμμα των διακοπών του Γκιούλ ....κατά τα άλλα στην φώτο η Μέρκελ κρατάει σθεναρά απόσταση ασφαλείας .....γλύκες όμως το τουρκόπουλο , λέτε να της τα ρίχνει???
Από το ιστολόγιο http://www.trt.net.tr/
Ο Τούρκος Πρόεδρος σήμερα επισκέπτεται το Όσναμπούργκ




  Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Abdullah Gül, στη δεύτερη ημέρα των επίσημων επαφών του στη Γερμανία συναντήθηκε με την Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.
Έπειτα ο Πρόεδρος πήγε στη γενέτειρα του Γερμανού ομολόγου του Όσναμπούργκ.
Η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ υποδέχτηκε τον Πρόεδρο Abdullah Gül στην είσοδο του Πρωθυπουργικού κτιρίου.
Μετά το πέρας της συνάντησης Gül- Μέρκελ ο Γερμανός Πρόεδρος μετέβη στη γενέτειρα του Γερμανού Προέδρου Κρίστιαν Βούλφ στο Όσναμπούργκ.
Ο Κρίστιαν Βουλφ κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που είχε πραγματοποιήσει στην Τουρκία πέρυσι είχε επισκεφτεί και τη γενέτειρα του Προέδρου Gül, Kayseri.
Ο κύριος Abdullah Gül διέθεσε ένα μέρος του χρόνου του στο περιθώριο των επαφών του στη Γερμανία, στην πόλη που γεννήθηκε ο Βούλφ.
Ο Τούρκος Πρέοδρος ο οποίος θα περιηγηθεί την πόλη μαζί με τον Γερμανό ομόλογο του θα ξεναγηθεί και το μέρος που έχει υπογραφεί η Συνθήκη της Βεστφαλίας το 1648.
Ο κύριος Abdullah Gül ο οποίος θα περιηγηθεί κατά σειρά την προτεσταντική εκκλησία του Αγίου Marien, το καθεδρικό του Όσναμπούργκ και το Ομοπονδιακό Περιβαλλοντικό Σύλλογο αναμένεται να επισκεφτεί και το Ινστιτούτο Ισλαμικών Ερευνών του Πανεπιστημίου Όσναμπούργκ.
Ο Τούρκος Πρόεδρος αναμένεται να επιστρέψει στο Βερολίνο το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου