Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Π. Μπεγλίτης: «Παρά την οικονομική κρίση οι ΕΔ είναι σε υψηλό επίπεδο»

Σχόλιο ιστολογίου μας : .....οι Έλληνες Στρατιωτικοί γέννημα θρέμμα του Ελληνικού Λαού κρατούν την στάση που επιβάλλεται των συνθηκών και δεν ......σταματούμε εδώ γιατί θα ξεφύγουμε και δεν θέλουμε , πείτε τα μεταξύ σας  , τουλάχιστον μπας και το πιστέψετε και κάνετε μια σωστή κίνηση της προκοπής .......
Από το ιστολόγιο http://www.defencenet.gr/

Τη διαβεβαίωση, ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας είναι ισχυρές και με υψηλό αξιόμαχο, γεγονός το οποίο συμβάλλει στη διαφύλαξη της εθνικής μας ασφάλειας, έδωσε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης.



Ο κ. Μπεγλίτης τόνισε, ακόμη, ότι ο ελληνικός λαός πρέπει να είναι υπερήφανος για τις Ένοπλες Δυνάμεις που έχει και οι θυσίες του και οι πόροι δεν πάνε χαμένοι.
«Παρά την οικονομική μας κρίση, διατηρούμε ένα υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας και αποτελεσματικότητας στις Ένοπλες Δυνάμεις, όπως έχετε και εσείς πολλές φορές την ευκαιρία να διαπιστώσετε και στον Στρατό Ξηράς και στην Πολεμική μας Αεροπορία και στο Πολεμικό Ναυτικό» πρόσθεσε ο υπουργός Άμυνας, ενώ ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε από την πλευρά του την ικανοποίησή του.
«Χαίρομαι που το ακούω αυτό, γιατί, όπως λετε, η κατάσταση στην περιοχή είναι ευαίσθητη» δήλωσε.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου