Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Συνέντευξη Τύπου του Ευάγγελου Βενιζέλου στις 12 το μεσημέρι

Σχόλιο ιστολογίου μας : .....νομίζεις πως δίνουμε δεκάρα για το τι μαλακίες λες????
Μας ενδιαφέρει τι κάνετε ....και έρχεται η ώρα της πληρωμής......
Από το ιστολόγιο http://www.tanea.gr/oikonomia/article/?aid=4660210

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει στις 12 το μεσημέρι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.O κ. Βενιζέλος λίγο πριν από τη συνέντευξη Τύπου απέρριψε κατηγορηματικά τα σενάρια περί «συντεταγμένης χρεοκοπίας».


«Είναι πολύ λυπηρό το γεγονός ότι αναγκάζομαι να διαψεύδω κάθε ημέρα δημοσιεύματα και σχόλια ελληνικών μέσων ενημέρωσης που αναφέρονται με εντυπωσιακή ευκολία σε σενάρια συντεταγμένης χρεοκοπίας της χώρας» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Βενιζέλος.
«Μόνον μία άσχετη και επιπόλαιη προσέγγιση που δεν αντιλαμβάνεται τη βλάβη που προκαλεί στη χώρα μπορεί να εμπνέει παρόμοια δημοσιεύματα και σχόλια», τόνισε ο υπουργός.

Στο μεταξύ πηγή που επικαλείται το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters ανέφερε σήμερα ότι επιστρέφει αύριο στην Αθήνα η τρόικα.

Οι επιθεωρητές της τρόικας, σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στην ομάδα των επιθεωρητών, την οποία επικαλείται το πρακτορείο Reuters, θα επιστρέψουν στην Ελλάδα αυτή την εβδομάδα, η πηγή δήλωσε: «Ναι, η αξιολόγηση αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι την Τετάρτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου