Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Σε αναζήτηση γερμανικών επενδύσεων

Σχόλιο ιστολογίου μας : ......σε λίγο θα παύσουμε να σχολιάζουμε και ίσως να σταματήσουμε πλήρως να αναρτούμε κάθε ταξιδάκι αναψυχής σας.......
Από το ιστολόγιο http://www.isotimia.gr/default.asp?pid=24&ct=13&artid=100587

Η ενίσχυση του επενδυτικού ενδιαφέροντος από γερμανικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, η αύξηση των ελληνικών εξαγωγών προς τη Γερμανία, αλλά και η παροχή τεχνογνωσίας και διοικητικής εμπειρίας σε θέματα ριζικών διαρθρωτικών αλλαγών στην πραγματική οικονομία θα συζητηθούν εκ νέου στις συναντήσεις που θα έχει αύριο ο υπουργός Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Μ. Χρυσοχοϊδης στο Βερολίνο.

Στο περιθώριο του ετήσιου συνεδρίου που πραγματοποιείται για την "Ημέρα Γερμανικής Βιομηχανίας", ο υπουργός θα έχει συναντήσεις με τον αντικαγκελάριο και υπουργό Οικονομίας και Τεχνολογίας της Γερμανίας, κ. Ρέσλερ, καθώς και με τον επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) της Γερμανίας, κ. Στάινμαγερ.

Παράλληλα, ο υπουργός θα παρακολουθήσει τις ομιλίες του Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου και της Καγκελαρίου της Γερμανίας, Άγκελας Μέρκελ. Ο υπουργός μεταβαίνει στο Βερολίνο, κατόπιν πρόσκλησης της Ομοσπονδίας Γερμανικών Βιομηχανιών (BDI).

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου