Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Συνεχίζεται η αιματοχυσία στη Συρία

Σχόλιο ιστολογίου μας : ......οι περισσότεροι των ηγετικών στελεχών των αντικαθεστωτικών στην Συρία έχουν γαλλικά διαβατήρια και είχαν φοιτήσει σε κολέγια ......η στρατολόγησή τους έγινε κάποιους μήνες πριν αρχίσει η Αραβική εξέγερση.....
Ένα μικρό μέρος είναι Σύριοι που έχουν πάρει άσυλο από την Τουρκία και επιχειρούν στα σύνορα........
Από το ιστολόγιο http://www.newsbeast.gr/

Έξι νεκροί από πυρά των δυνάμεων ασφαλείας

Έξι πολίτες σκοτώθηκαν σήμερα στη Συρία, οι τρεις από τους οποίους έχασαν τη ζωή τους όταν ο στρατός επιτέθηκε σε συνοικία της πόλης Χομς, όπως ανακοίνωσε το συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Τρεις πολίτες σκοτώθηκαν και επτά ακόμη τραυματίστηκαν στην επίθεση που εξαπέλυσε ο στρατός και οι άνδρες των υπηρεσιών ασφαλείας στη συνοικία Μπαγιάντα στη Χομς, επεσήμανε το Παρατηρητήριο.

Η επίθεση σημειώθηκε αφού στρατιώτες που είχαν λιποτακτήσει πυρπόλησαν ένα άρμα μάχης σε αυτή τη συνοικία, όπως διευκρινίστηκε στην ανακοίνωση.

Λίγο νωρίτερα οι συριακές δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν τρεις πολίτες στη διάρκεια ερευνών στη βορειοδυτική και τη νότια Συρία. Αναζητούσαν ακτιβιστές και λιποτάκτες, σύμφωνα με τους ακτιβιστές.

Εξάλλου οι σοροί δύο πολιτών, που είχαν εξαφανιστεί το Σάββατο από το Κουσέιρ νότια της Χομς, δόθηκαν στις οικογένειές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου