Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Hürriyet: Το Πιρί Ρείς στην περιοχή της Αφροδίτης

Από το ιστολόγιο http://www.onlycy.com/
«Το Πιρί Ρείς στην περιοχή της Αφροδίτης» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας Hürriyet η οποία αναφέρει πως το τουρκικό ερευνητικό σκάφος ξεκίνησε τις εργασίες του στην περιοχή που τέμνεται με αυτή που ήδη κάνει έρευνες η Κύπρος. Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως το Πιρί Ρείς θα συνεχίσει να κάνει έρευνες νότια της Κύπρου. Η Hürriyet κάνει αναφορά και στο τηλεφώνημα του Γιώργου Παπανδρέου προς τον Ερντογάν με τίτλο « τηλεφώνημα εξόρυξης στον Ερντογάν».

hurriyet afrodit piri reis 300x148 Hürriyet: Το Πιρί Ρείς στην περιοχή της Αφροδίτης


«Αμάν γείτονα ας είμαστε ήρεμοι» είναι ο τίτλος της Milliyet και αναφέρεται στην τηλεφωνική συνομιλία του Γιώργου Παπανδρέου με τον Ερντογάν. Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «ο Έλληνας πρωθυπουργός κάλεσε την Τουρκία σε αυτοσυγκράτηση και το Ερντογάν ζήτησε «επίλυση του Κυπριακού πρώτα και μετά οι υποθαλάσσιες έρευνες».
milliyet afrodit 707x1024 Hürriyet: Το Πιρί Ρείς στην περιοχή της Αφροδίτης








«Ελπίζω να μην υποχρεωθούμε να πολεμήσουμε» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας Vatan η οποία κάνει αναφορά σε δηλώσεις του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς. Η Vatan τονίζει πως απειλητικό αυτό  μή
vatan afrodit 207x300 Hürriyet: Το Πιρί Ρείς στην περιοχή της Αφροδίτηςνυμα  στάλθηκε «στους ελληνοκύπριους που κάνουν έρευνες μαζί με το Ισραήλ στην Ανατολική Μεσόγειο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου