Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Πρέσβειρα Γερμανίας: Δικαίωμα της Κύπρου η εκμετάλλευση ΑΟΖ – Επικέντρωση στις συνομιλίες

Σχόλιο ιστολογίου μας : ....ή Ελλάδα όσο δεν επισημοποιεί την ΑΟΖ , όλοι θα θέλουν κομμάτι της , οι Έλληνες κατηφείς και μίζεροι , σκέφτονται μόνο για το πως να μην στερηθούν την καλοζωία τους , τα Εθνικά θέματα δεν τους απασχολούν και αυτό το ξέρουν οι Ευρωπέοι .....όταν και θα είναι έτοιμα όλα υπολογίζουν ότι ο διαμελισμός θα χαροποιήσει τους Έλληνες πέραν των άλλων ,  γιατί θα έχουν λιγότερα προβλήματα .... 
Το  είχε πει και ο GAP κάποια στιγμή σε ομιλία του στον Καναδά......
Από το ιστολόγιο http://www.onlycy.com/


Gabriela Guellil Πρέσβειρα Γερμανίας: Δικαίωμα της Κύπρου η εκμετάλλευση ΑΟΖ   Επικέντρωση στις συνομιλίες
Η Γερμανία γνωρίζει τα δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αποκλειστική της Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) και συμφωνεί με τις θέσεις που εκφράστηκαν για το θέμα από τους Ευρωπαίους εταίρους της και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.



Αυτό ανέφερε στο ΚΥΠΕ η Πρέσβειρα της Γερμανίας στην Κύπρο, Γκαμπριέλα Γκιούλιλ, κληθείσα να αναφερθεί στη στάση του Βερολίνου σε σχέση με τις τουρκικές ενέργειες και απειλές στη Μεσόγειο.
Η Γερμανία, σημείωσε, καλεί τις δύο πλευρές στην Κύπρο να παραμείνουν επικεντρωμένες στο θέμα του Κυπριακού, ενόψει μάλιστα και της συνάντησης που θα έχουν τον Οκτώβρη με τον ΓΓ του ΟΗΕ.
Η Πρέσβειρα της Γερμανίας υπογράμμισε ότι η χώρα της στηρίζει σθεναρά τις προσπάθειες που καταβάλλονται για επίτευξη λύσης στο Κυπριακό.
“Ενόψει της σημαντικής συνάντησης με τον ΓΓ του ΟΗΕ τον Οκτώβρη, η Γερμανία καλεί τις δύο πλευρές να παραμείνουν επικεντρωμένες στις διαπραγματεύσεις ούτως ώστε να έχουν ένα θετικό αποτέλεσμα, και να αποφύγουν κάθε ενέργεια που θα έθετε σε κίνδυνο τις συνομιλίες”, κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου