Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Κεφάλαιο ΕΕ στην ατζέντα Χριστόφια-Έρογλου

Από το ιστολόγιο http://www.sigmalive.com/news/politics/422608



Νέα συνάντηση θα έχουν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας και ο Τ/κ ηγέτης Ντερβίς Ερογλου, στο πλαίσιο των εντατικών συνομιλιών για την επίλυση του Κυπριακού.
Tελευταία ενημέρωση (10:39)



Αρχισε πριν από λίγο η νέα συνάντηση του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια με τον Τ/κ ηγέτη Ντερβίς Ερογλου, στο πλαίσιο των εντατικών συνομιλιών για την επίλυση του Κυπριακού.
Πρώτος έφθασε στην οικία της Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο Λίζας Μπάτενχαϊμ ο Πρόεδρος Χριστόφιας και λίγο αργότερα ο κ. Ερογλου. Τους δύο ηγέτες υποδέχθηκαν ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ Αλεξάντερ Ντάουνερ και η κ. Μπάτενχαϊμ.
Στην ατζέντα της συνάντησης είναι το κεφάλαιο της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
Σημειώνεται ότι μετά την τελευταία συνάντηση των δύο ηγετών την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, η κα. Μπάτενχαϊμ είχε αναφέρει ότι οι δύο ηγέτες συζήτησαν το κεφάλαιο της οικονομίας, επί του οποίου αντάλλαξαν κάποιες ιδέες, με στόχο την εξεύρεση συγκλίσεων.
Πρόσθεσε πως οι δύο ηγέτες, ανέθεσαν στους εμπειρογνώμονες της κάθε πλευράς να συνεχίσουν τη συζήτηση και να εργαστούν στα εναπομείναντα ζητήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου