Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Λεφτά δεν έχουμε, λεφτά ξοδεύουμε για την διαφήμιση της διάσωσης του...ΑΓΡΙΟΓΙΔΟΥ! Αποκλειστικό Νewsit

Σχόλιο ιστολογίου μας : ....επειδή γνωρίζουμε ότι το 99,99999999% από αυτές τις καμπάνιες βελτιώνουν ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ!!!!
Δεν είχαμε αλλά όυτε έχουμε σκοπό να αλλάξουμε , αλλά κάπου κάπου πρέπει να τους ρίχνεις και καμιά σφαλιάρα και ειδικά αυτοί χρειάζονται βρεγμένη σανίδα ολημερίς και ολονυχτίς να περνάει ο κάθε ένας Έλληνας πολίτης για να βγάλει το άχτι του........ 
Από το ιστολόγιο http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=97471&catid=13

Ισμήνη Λέντζου


- Εμάς ποιός θα μας σώσει;
- 24.600 ευρω για ένα βιντεο κλιπ
- Διαβάστε όλη την προκήρυξη στο Newsit
- Εν αναμονή απάντησης από την γ.γ. Νέας Γενιάς




24.600 ευρώ θα δαπανήσει η Γ.Γ.Νέας Γενιάς για τη δημιουργία 3 διαφημστικών σποτ για τη διάσωση του...αγριόγιδου και τη βιοποικιλότα.

Το ξέρει η κυρία Διαμαντοπούλου που ψάχνει λεφτά για να τυπώσει βιβλία για τους εκατομμύρια μαθητές που διαβάζουν από φωτοτυπίες;

Την ώρα που η κυβέρνηση και ο αντιπρόεδρος της και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος σε δραματικούς τόνους λέει πως πήραμε τα σκληρότερα οικονομικά μέτρα για να αποφύγουμε τη χρεοκοπία και να μη γίνουμε Αργεντινή, την ώρα που περικόπτονται μισθοί και συντάξεις, την ίδια ώρα, έχουμε μια καραμπινάτη περίπτωση κατασπατάλησης δημοσιου χρήματος από τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς που ανήκει στο Υπουργείο Παιδείας.

Αφού η Γ.Γ.Ν.Γ. έλυσε όλα τα προβλήματα των νέων και κυρίως αυτό της ανεργίας, τώρα αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τη σωτηρία του "υπό εξαφάνιση"...ΑΓΡΙΟΓΙΔΟΥ.

Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της γενικής γραμματείας πως προκηρύσσει διαγωνισμό για τη δημιουργία 3 διαφημιστικών spot για την ευαισθητοποίηση των νέων με ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 24.600 ευρώ.

Μιλάμε για αμιγώς ελληνικά λεφτά από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και όχι ξένα χρήματα από ΕΣΠΑ ή επιδοτούμενο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Και ρωτάμε:

- Τι γνώμη έχουν οι νέοι;
- Τι γνώμη έχει το αγριόγιδο σε καιρούς χαλεπούς;
- Πόσα αγριόγιδα αγοράζουμε με 24.600 ευρω; Σώζουμε τίποτε ή να προχωρήσουμε σε περαιτέρω περικοπές μισθών και συντάξεων;
- Τι γνώμη έχει η κυρία Διαμαντοπούλου στο υπουργείο της οποίας ανήκει η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς; Θα επιτρέψει να σπαταληθεί δημόσιο χρήμα για τα αγριόγιδα η θα χρησιμοποιήσει τα λεφτά για φωτοτυπίες και βιβλία;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΤΗΣ Γ.Γ.Ν.Γ. - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ





ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ


Το Newsit επικοινώνησε με το γραφείο του γ.γ. Νέας Γενιάς κ. Λιβανού και περιμένει την απάντησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου