Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Η διάλυση της ελληνικής χρηματιστηριακής αγοράς θα ολοκληρωθεί στις 500 μονάδες αλλά προσοχή η κατάσταση στις διεθνείς αγορές θα επιδεινωθεί σημαντικά…. – Έρχονται επενδυτικές ευκαιρίες short….

Από το ιστολόγιο http://www.bankingnews.gr/

     Η κλεψύδρα γύρισε ο χρόνος κυλάει αντίστροφα ο μακροχρόνιος διορθωτικός κύκλος που θα οδηγήσει στην πλήρη απαξίωση το ΧΑ θα ολοκληρωθεί στις 500 μονάδες.
Οι 500 μονάδες έχουν σημειολογική σημασία όχι τεχνική ή οτιδήποτε άλλο.

Η ελληνική αγορά ακολούθησε νομοτελειακά μια πορεία διάλυσης αναμενόμενη απόλυτα. Το www.bankingnews.gr μονότονα επέμενε για την καθοδική τάση και την βύθιση της αγοράς με συνέπεια που ορισμένες φορές ήταν και παρεξηγήσιμη.
Αλλά αυτά δεν έχουν σημασία, η βύθιση της αγοράς θα ολοκληρωθεί στις 500 μονάδες.
Οι τραπεζικές μετοχές θα βρεθούν σε επίπεδα ιστορικά χαμηλά, καταστροφή των τραπεζικών αξιών που θα οδηγήσει και στην καταστροφή του ελληνικού χρηματιστηρίου.
Οι τράπεζες δεν ευθύνονται αλλά οι τράπεζες καλούνται να πληρώσουν τα μοιραία λάθη του ελληνικού κράτους.
Όμως ενώ η πορεία της ελληνικής αγοράς είναι προδιαγεγραμμένη η συμπεριφορά των διεθνών αγορών ποικίλλει.
Όλες οι ενδείξεις καταδεικνύουν ότι συνέβη στην Ελλάδα θα συμβεί και στα διεθνή χρηματιστήρια στα ευρωπαϊκά και την wall.
Βραχυπρόθεσμα κίνηση του Dow προς τις 9000 μονάδες δεν θα πρέπει να εκπλήξει ενώ κίνηση του S&P 500 σε μεσοπρόθεσμη βάση στις 550-600 μονάδες επίσης δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανο ενδεχόμενο.
Επειδή υπάρχουν ενδείξεις και όχι ακόμη αποδείξεις, υπάρχουν σημάδια ότι έρχονται πολύ δύσκολες μέρες για τις διεθνείς αγορές οι επενδυτές ας προετοιμάζονται για short στα διεθνή χρηματιστήρια.
Κέρδη πάντα μπορούν να επιτευχθούν ή να μειωθούν απώλειες από την ελληνική αγορά.
Τα διεθνή χρηματιστήρια θα αποτελέσουν την νέα μεγάλη ευκαιρία για τους τολμηρούς επενδυτές.
Ας προετοιμαστούμε όλοι….

www.bankingnews.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου