Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Σήκωσε πανό μέσα στη βουλή

Από το ιστολόγιο http://www.real.gr/


Με ένα πανό που έγραφε «ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ» η πρόεδρος της ομοσπονδίας γονέων Αθήνας κυρία Διονυσία Αθανασοπούλου, εξέφρασε στην κοινοβουλευτική επιτροπή ισότητας, νεολαίας και δικαιωμάτων του ανθρώπου, την αγανάκτησή της για την κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία με αφορμή τις καταλήψεις.

Αφορμή για την κίνηση της κυρίας Αθανασοπούλου υπήρξε η πρόσφατη απόφαση που επιτρέπει την εισαγγελική παρέμβαση σε σχολεία που τελούν υπό κατάληψη.



«Τα παιδιά δεν πρέπει να γίνουν μία κοινωνία φοβισμένων και χαφιέδων είπε χαρακτηριστικά η κυρία Αθανασοπούλου προκαλώντας την έντονη αντίδραση των παριστάμενων βουλευτών με τον πρόεδρο κ. Τάκη Αντωνακόπουλο και τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κυρία Σούλα Μερεντίτη να ζητούν να διαγραφούν από τα πρακτικά τα λεγόμενα της κας Αθανασοπούλου.

«Αν θέλετε να μείνετε να σεβαστείτε τη διαδικασία, η ευγένεια δεν μπορεί να εκλαμβάνεται ως αδυναμία» είπε ο κ. Αντωνακόπουλος.

Η κα Αθανασοπούλου οδηγήθηκε για λίγα λεπτά στο γραφείο του Φρουράρχου της Βουλής όπου της έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις και αμέσως μετά αποχώρησε από το κοινοβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου