Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Στις 7 το απόγευμα η καθοριστική συνάντηση Χριστόφια – Κάρογιαν

Από το ιστολόγιο http://www.sigmalive.com/news/local/405934


Καθοριστική για το μέλλον της συγκυβέρνησης χαρακτηρίζεται η νέα συνάντηση που θα έχουν απόψε στις 7 στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας και ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν.
Η προηγούμενη συνάντηση των δύο ανδρών την περασμένη Πέμπτη, είχε διάρκεια δύο περίπου ωρών και μετά το πέρας της ο Μάριος Καρογιάν είχε δηλώσει ότι η συζήτηση θα συνεχιστεί και ότι ''είναι ώρα ευθύνης, είναι ώρα σκέψης, είναι ώρα περίσκεψης, τα πολλά λόγια δεν ωφελούν'' ενώ είχε απαντήσει θετικά σε ερώτηση κατά πόσο συζήτησε με τον Πρόεδρο τα σημεία που έθεσε.
Εξάλλου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος είχε κάνει λόγο για ''συζήτηση μέσα σε ένα πολύ εποικοδομητικό κλίμα''.



Χθες εξάλλου ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού ερωτηθείς για το μέλλον της συνεργασίας δήλωσε ότι θα αναμένει τα αποτελέσματα της σημερινής συνάντησης τονίζοντας ότι ''εκείνο που εμάς μας ενδιαφέρει είναι να ληφθούν αποφάσεις, οι οποίες θα είναι ξεκάθαρες, με την έννοια ότι αν θα συνεχίσει η κυβέρνηση, θα πρέπει να συνεχίσει ως κυβέρνηση όσο το δυνατό πιο ενωμένη''.
Δεν απέκλεισε μάλιστα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τις ηγεσίες του ΑΚΕΛ και του ΔΗΚΟ ''το συντομότερο δυνατό''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου