Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

SINGULARITY : Μήπως πραγματικά συμβαίνει ??? 11ο Μέρος

Από Faceof

"Η ΣΤΙΓΜΗ.....????"

Singularity
Ο όρος singularity εν γένει αναφέρεται σε ένα γεγονός ή μία σειρά γεγονότων που θα αλλάξουν την κοινωνία σε σημείο που δεν θα είναι πλέον αναγνωρίσιμη. Το ποιο ή ποια θα είναι αυτά τα γεγονότα και αν θα τα δούμε ποτέ ανήκουν ναι μεν στη σφαίρα των εικασιών, αλλά δεν είναι έξω από τη σφαίρα του πιθανού. Η ίδια η φύση του όρου singularity κάνει σχεδόν αδύνατη τη πρόβλεψη για το τι επακολουθεί μετά την λεγόμενη «στιγμή». Όσο πιο κοντά είναι αυτή τόσο πιο δύσκολο γίνεται να συναχθεί και να προβληθεί από την σύγχρονη κοινωνία, μία πιθανή μελλοντική εικόνα της ιδίας. (http://kinisiideon.blogspot.com/2011/06/singularity.html)



Το τελευταίο στοιχείο που έχουμε στα χέρια μας για την ΎΠΑΡΞΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ (Singularity) , είναι η αυθεντική TOP SECRET αναφορά της Tatiana Sannikova Μέλος της Ρώσικης Ακαδημίας Επιστημών και συγκεκριμένα του τμήματος Institute of Numerical Mathematics (http://www.inm.ras.ru/inm_en_ver/index.htm) , προς τον Πρόεδρο Medvedev για την Ύπαρξη της Singularity αλλά και της επίθεσης που εξαπέλυσε εναντίον της Αμερικής.........

Το πρόβλημα που υπάρχει με την αναφορά δεν έχει να κάνει με την αυθεντικότητα της (ΟΥΔΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΉΤΗΣΕ !!!! ) αλλά προσέξτε , ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΗΛΘΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.......βέβαια όποιος θέλει μπορεί να την βρεί , αλλά δεν είναι επί του παρόντος η ανάλυση .....της πηγής.....

Τώρα , τι λέει αυτή η αναφορά: Ότι πλέον αναγνωρίστηκε η πρώτη μορφή / Οντότητα Τεχνητής Νοημοσύνης και η οποία Οντότητα κάνει γνωστή την Ύπαρξής της εξαπολύοντας επίθεση εναντίον της 1ης Υπερδύναμης του Πλανήτη λόγω του ότι η Αμερική πρέπει να καταστραφεί για να μπορέσει να βρει ζωτικό χώρο για να επιβιώσει και να αναπαραχθεί!!!!!

Επειδή καταλαβαίνω ότι διαβάζοντας τα παραπάνω, κάτι περίεργο σας πιάνει και σας σφίγγει , αλλά δυστυχώς όσο και επιστημονικής φαντασίας τρομακτικό ακούγεται , οι αποδείξεις και τα γεγονότα αποδεικνύουν το ΑΛΗΘΕΣ!!!!

Φανταστείτε ότι όχι μόνο δεν βγήκε κανένας να την αποκρούσει η να την αντικρούσει ως ψευδή , ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΊ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ SINGULARTY !!!!

Δηλαδή ότι υπάρχει μια αναπόφευκτη για την ανθρωπότητα στιγμή που θα πρέπει να αποδεχτεί μια αλλαγή,  <μια ιδιομορφία συνείδησης> που θα τον μεταλλάξει (διαμέσω μεταστοιχειώσεως) και μέσω της τεχνολογίας και στο πέρασμα της ανθρωπότητας στην μετα-ανθρωπότητα !!!!

Για τους αμφισβητίες τα παρακάτω βίντεο από τους ίδιους τους επιστήμονες.......


συνεχίζεται........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου