Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

SINGULARITY : Μήπως πραγματικά συμβαίνει ??? 10ο Μέρος

Από Faceof
"SINGULARITY"

Στο προηγούμενο μέρος , σας έδωσα μια ιδέα πως (με αυτά που οι απλοί άνθρωποι γνωρίζουμε) χτίζουμε μια AI (τεχνητή νοημοσύνη)....


Πολλοί διαβάζοντας τα κείμενα αυτά χασκογελάτε , έτσι βέβαια χασκογελούσατε και για άλλα , αλλά τέλος πάντων δεν θα το προχωρήσω .....δεν βρίσκετε κάτι το επικίνδυνο με όσα σας εξήγησα ....ναι ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΞΗΓΩ , ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΣ ΓΝΩΣΙΝ ΜΑΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.... KATAΛABAINETE???

Για να σας δώσω να καταλάβετε πόσο επικίνδυνη είναι η επανεμφάνιση αυτού του εξόχου πανεπιστήμονος /εφευρέτη  Ray Kurzweil (http://en.wikipedia.org/wiki/Ray_Kurzweil) .....ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ /ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ... ...ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!

Μερικά από τα  επιτεύγματά του:
Το 1976 ο Kurzweil δημιούργησε την πρώτη μηχανή ικανή να διαβάζει βιβλία για τους τυφλούς. Λιγότερο από μία δεκαετία αργότερα, δημιούργησε το K250: το πρώτο μουσικό συνθεσάιζερ που μπορούσε να αντιγράψει τέλεια τον ήχο ενός πιάνου με ουρά. 
Επίσης, το εκπαιδευτικό του λογισμικό 3000 βοηθά μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες, όπως είναι η δυσλεξία.

Ακόμα περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ : http://www.kurzweiltech.com/raybio.html

Και όλα αυτά χωρίς να συνυπολογίσουμε την κβαντική φυσική και κβαντομηχανική...........

Το επόμενο βήμα ήταν ο ENIAC(Electronic Numerical Intergrator And Calculator) ο οποίος σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στο πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια . Οι διαστάσεις του ήταν μήκος 25 μέτρα ύψος 2,5 μέτρα, πλάτος 1 μέτρο.(ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΣΤΟ 1ο ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ!!!)




συνεχίζεται.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου