Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

ΞΥΛΟ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΝΗΣΤΕΥΕ !

Από το ιστολόγιο http://tourkikanea.gr/2011/08/12/orucsopasi/#more-8573

Εφ. Ραντικάλ 11-8-2011

Ξύλο ¨νηστείας¨ στον Τούρκο βουλευτή στη Γερμανία
Ο βουλευτής περιφέρειας Βερολίνου Οζτζάν Μουτλού ισχυρίστηκε πως πήγε να παραγγείλει λουκάνικο από καντίνα και του επιτέθηκαν δύο Τούρκοι που δούλευαν εκεί λέγοντας του ¨Τι είδους μουσουλμάνος είσαι ;¨.
Το γεγονός πήρε μεγάλη έκταση στον γερμανικό τύπο και συνέβη σε μια καντίνα που ανήκε σε Τούρκους στην γνωστή τουριστική λεωφόρο του Βερολίνου Unter den Linden.

 ¨Με έδειραν¨



Το γεγονός φαίνεται να συνέβη ως εξής :
Ο Μουτλού πήγε στην καντίνα μαζί με την κόρη του και παρήγγειλε δύο μερίδες από τα διάσημα λουκάνικα Currywurst που γίνονται στην Γερμανία από χοιρινό κρέας. Οι δύο πωλητές που δούλευαν όμως εκεί, άρχισαν να τον προσβάλλουν λέγοντας ¨Δεν ντρέπεσαι να τρως Currywurst στο Ραμαζάνι ;¨. Καθώς η λογομαχία εξελίχθηκε, οι δύο πωλητές βγήκαν από τον πάγκο και χτύπησαν τον Μουτλού. Ο Μουτλού που ετοιμάζεται για τις εκλογές που θα γίνουν τον επόμενο μήνα δήλωσε : μπροστά στα μάτια της κόρης μου που ξέρει τουρκικά, υπέστην βρισιές που δεν έχω ακούσει σε όλη τη ζωή μου. Υπέβαλα μήνυση για τις βρισιές και θα υποβάλλω τώρα και για τα χτυπήματα που δέχτηκα¨.
¨ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΚΑΒΓΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΗΣΤΕΙΑ¨
Ο Ογουζχάν Κ. που δουλεύει στην καντίνα μιλώντας στην εφημερίδα Berliner Zeitung περιέγραψε διαφορετικά το περιστατικό : ¨Εκνευρίστηκε επειδή αυτά που παρήγγειλε ήταν ακριβά. Άρχισε να βρίζει. Μετά και εγώ ανταπέδωσα¨.
 Σχόλιο : Προεκλογικά να κάνει τέτοια σκηνή βουλευτής επειδή ήταν ακριβά τα λουκάνικα λίγο θολό… Προφανώς και είχε να κάνει με τον ισλαμοφασισμό του πωλητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου