Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Γ. Καμίνης: Μειώνεται ο πληθυσμός της Αθήνας

Σχόλιο ιστολογίου μας : .......επιτέλους κάποιοι το πήρανε χαμπάρι και την κάνανε , αλλά εσένα δεν σε βλέπω να στεναχωριέσαι ....ειδικά τώρα που θα μείνεις και μόνος σου με τα μελαμψά αγοράκια σου ....άντε κάθε μέρα και ένα gay (σε ελεύθερη μετάφραση είναι χαρούμενο....) party......
Από το ιστολόγιο http://www.theinsider.gr/

kaminis100Μετά από δεκαετίες αστικοποίησης, η πρωτεύουσα εγκαταλείπεται από τους κατοίκους της. Όπως δήλωσε την Παρασκευή στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρώτη Γραμμή» ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο πληθυσμός της Αθήνας μειώνεται.
«Οι άνθρωποι φεύγουν στα προάστια και στα χώρια τους» τόνισε, ενώ έκανε λόγο για γενικευμένη ανασφάλεια.
 «Τα ξενοδοχεία και τα καταστήματα στο κέντρο αδειάζουν, εμείς δύο ξενοδοχεία θα προσπαθήσουμε να τα γεμίσουμε με νέους ανθρώπους, ενώ τα Χριστούγεννα θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ζωντανή και φωτεινή την πόλη με ελάχιστα λεφτά και τη βοήθεια των εμπόρων» δήλωσε ο κ. Καμίνης.


«Υπάρχει γενικευμένη ανασφάλεια στους δήμους. Η δημοτική αστυνομία δεν είναι πραγματική αστυνομία. Η παρανομία, η πορνεία είναι δουλειά της αστυνομίας. Εμείς ξεκινήσαμε το πρόγραμμα «δημοτικός αστυνομικός της γειτονιάς» πρόσθεσε.
«Μέσα στον Οκτώβριο θα αρχίζει να καθαρίζει το κέντρο από τους τοξικοεξαρτημένους με τη μεταφορά των υποκαταστημάτων του ΟΚΑΝΑ» σημείωσε.
Για τα οικονομικά του Δήμου, ο κ. Καμίνης τόνισε ότι περικόπηκαν πολλά έξοδα ενώ πέφτουν τα έσοδα, καθώς έχει μειωθεί και ο πληθυσμός της πόλης. «Δεν αυξήσαμε τα δημοτικά τέλη, προσπαθούμε να φέρουμε λεφτά από το ΕΣΠΑ και άλλα ευρωπαϊκά προγράμματα» τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου