Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ INTERNATIONAL BALKAN UNIVERSITY

Σχόλιο ιστολογίου μας : ......μας προετοιμάζουμε ψυχολογικά ...ούτως η άλλως για την ώρα, μας διοικούν οι πραιτωριανοί της Ε.Ε ....σε λίγο ο κανονικός πρωθυπουργός/Σουλτάνος......
Από το ιστολόγιο http://www.trt.net.tr/
«Η Τουρκία επιθυμεί να δει τα Βαλκάνια ως μια λεκάνη ειρήνης και ευημερίας όχι στην άκρη της Ευρώπης, αλλά στο κέντρο της»




Ο πρωθυπουργός Recep Tayyip Erdoğan συνεχίζει τις επαφές του στη Μακεδονία.
Στην ομιλία που έκανε κατά την τελετή αποφοίτησης στο Διεθνές Βαλκανικό Πανεπιστήμιο των Σκοπίων (International Balkan University), επέστησε την προσοχή στους στόχους των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων και είπε:
«Από τη μια υπάρχουν χώρες που δίνουν αγώνα για τη συμμαχία των πολιτισμών και από την άλλη υπάρχουν χώρες που κάνουν τους πολιτισμούς να πολεμούν μεταξύ τους».
Ο κ. Erdoğan υπογράμμισε ότι καταπατητές και καταπατημένοι θα υπάρχουν πάντοτε, αρκεί να μπορούμε να το συνειδητοποιούμε.
Τόνισε δε ότι οι πιο ζωντανές προσωπικότητες των πόνων που βιώθηκαν, είναι τα Βαλκάνια.
«Η Τουρκία επιθυμεί να δει τα Βαλκάνια ως μια λεκάνη ειρήνης και ευημερίας όχι στην άκρη της Ευρώπης, αλλά στο κέντρο της. Ο ενθουσιασμός αυτός που παρατηρώ σε σας σήμερα, αυτή η υψηλή συνείδηση, θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες που καταβάλλει η Τουρκία για την ειρήνη».
Αυτά ανέφερε ο Τούρκος πρωθυπουργός, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου