Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Ομάδας δράσης για την Ελλάδα 250 στελεχών

Σχόλιο ιστολογίου μας : Έεερχεται .....ο νέος πρωθυπουργός με την νέα κυβέρνηση της Ελλάδος.....έτσι δεν είπες φίλτατε??
Η ανασυγκρότηση  του κράτους ξεκινά… από την  κυβέρνηση.
Από το ιστολόγιο http://www.newscode.gr/

Επιτελείο 250 στελεχών υπό τον Χόρστ Ράιχενμπαχ καταφθάνει τις επόμενες εβδομάδες στην Ελλάδα και αναλαμβάνει δράση με πολλές αρμοδιότητες.



Προτεραιότητα της task force είναι αποκατάσταση της χρηματοδότησης της πραγματικής οικονομίας , μέσω ενός οργανισμού παροχής εγγυήσεων.
«Τα λεφτά δεν είναι το μεγάλο πρόβλημα. Λεφτά υπάρχουν» τόνισε ο κ. Ράιχενμπαχ. «Το πρόβλημα είναι να χρησιμοποιηθούν αποδοτικά για την ενίσχυση της ανάπτυξης και της απασχόλησης» συμπλήρωσε.
Μετά από πρόσκληση της Ελληνικής κυβέρνησης το επιτελείου του κ. Ράιχενμπαχ θα παρέχει τεχνική υποστήριξη για την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων και την δημοσιονομική διαχείριση, ενώ θα συνδράμει στην ταχύτερη και αποτελεσματικότερη είσπραξη των εσόδων .
Επίσης στόχος της ομάδας είναι και η καταπολέμηση της γραφειοκρατίας και της φοροδιαφυγής.
«Ξέρω θα έρθουν δύσκολες στιγμές και θα παρθούν σκληρές αποφάσεις. Είμαι σίγουρος ότι ο πρωθυπουργός θα αποφασίζει στο τέλος, αν είναι απαραίτητο να υιοθετηθούν όσα προτείνουμε» τόνισε ο Χόρστ Ράιχενμπαχ αναφερόμενος στις τελευταίες εξελίξεις στην οικονομία και στην τηλεδιάσκεψη Παπανδρέου με Μέρκελ και Σαρκοζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου