Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Αρχισε να λειτουργεί το ελικοδρόμιο της Noble Αναμένεται να μεταφέρονται καθημερινά 30 περίπου άτομα

Από το ιστολόγιο http://www.ikypros.com/

Αρχισε να λειτουργεί το ελικοδρόμιο της Noble


Στο ελικοδρόμιο που άρχισε να λειτουργεί στο Λιμάνι Λεμεσού, προσγειώθηκε για πρώτη φορά το απόγευμα, το ελικόπτερο που θα αναλάβει να μεταφέρει το προσωπικό της Noble Energy στην πλατφόρμα του οικοπέδου 12, στο πλαίσιο έναρξης των εργασιών γεώτρησης εντός της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κύπρου.


Σε δηλώσεις της, η υπεύθυνη του ελικοδρομίου Χριστίνα Χριστοφίδου, ανέφερε ότι οι προετοιμασίες βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο ''και σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τους επιβάτες, το προσωπικό των εταιριών, που δουλεύουν πάνω στην πλατφόρμα στο οικόπεδο 12''.

''Θα υπάρχουν συγκεκριμένα δρομολόγια αλλά ακόμα δεν έχουμε καθορίσει τις μέρες και τις ώρες'', είπε η κ. Χριστοφίδου, προσθέτοντας ότι αναμένεται να μεταφέρονται καθημερινά 30 περίπου άτομα, από και προς την πλατφόρμα, με το ελικόπτερο τύπου Bell 412, ενώ θα εκτελούνται 9 με 10 δρομολόγια την εβδομάδα.

Η πλατφόρμα του οικοπέδου 12 θα εξυπηρετείται επίσης και από πλοία για τη μεταφορά εξοπλισμού και τροφίμων, ενώ εάν κριθεί αναγκαίο θα μεταφέρεται και προσωπικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου