Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΓ ΤΟΥ ΟΗΕ Στην Νέα Υόρκη ο Παπανδρέου

Σχόλιο ιστολογίου μας : Αχ κακούργα ξενιτιά που παίρνεις τα καμάρια μας μακριά στα ξένα και ολημερίς και ολονυχτίς τα δάκρυα της νοσταλγίας βαραίνουν την ψυχή .....
Επιτέλους ο Jefrey ξαναπάτησε τα άγια χώματα της πατρίδας του και μετά από χρόνια θα ανταμώσει τους δικούς του ανθρώπους και την mama μια του .....επίσης θα δει και θα γνωρίσει τα κατατόπια της νέας του θέσης.......
Από το ιστολόγιο http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63383143
Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει σήμερα ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να συμμετάσχει στη γενική συνέλευση του ΟΗΕ. Ο Γ. Παπανδρέου θα έχει επαφές με τον γενικό γραμματέα του διεθνούς οργανισμού Μπαν κι Μουν και με στελέχη σημαντικών εβραιοαμερικανικών οργανώσεων.

Στην Νέα Υόρκη ο Παπανδρέου


Στο περιθώριο της συνέλευσης θα συναντηθεί με τον Τούρκο ομόλογό του Ταγίπ Ερντογάν, με τον πρόεδρο της Κύπρου Δ. Χριστόφια, με ηγέτες χωρών της Μέσης Ανατολής και άλλων περιοχών.
Επίσης, θα παραστεί στην καθιερωμένη δεξίωση που θα παραθέσει ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και στο γεύμα του γ.γ. των Ηνωμένων Εθνών.
Ο κ. Παπανδρέου την ερχόμενη βδομάδα θα μεταβεί στην Ουάσιγκτον, όπου θα έχει συνάντηση με την γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ.
Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν στο ταξίδι του στη Νέα Υόρκη ο υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Λαμπρινίδης και ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δόλλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου