Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Διαρροή απόρρητου βίντεο αποκαλύπτει ιντερνετικό πόλεμο Κίνας - ΗΠΑ

Από το ιστολόγιο http://www.xrimanews.gr/
Βίντεο το οποίο διέρρευσε στο διαδίκτυο αποκαλύπτει για πρώτη φορά ειδικό λογισμικό κατασκευασμένο στην Κίνα για ιντερνετικές επιθέσεις σε στόχους των ΗΠΑ, επιβεβαιώνοντας ότι πίσω από τις επιθέσεις στο ΔΝΤ, την CIA και άλλους στόχους κρυβόταν όντως η κινεζική κυβέρνηση, σύμφωνα με άρθρο των Epoch Times. Στο βίντεο που έχει διάρκεια μερικών δευτερολέπτων φαίνεται το λογισμικό που παρέχει τη δυνατότητα επιλογής στόχου από το χρήστη, ο οποίος και είναι αυτός που θα πέσει θύμα επίθεσης.
Το λογισμικό έχει κατασκευαστεί από το Electrical Engineering University of China's People's Liberation Army και το βίντεο συμπεριλήφθηκε κατά λάθος σε κυβερνητικό ντοκιμαντέρ όπου ωστόσο πέρασε απαρατήρητο αρχικά.

 Στο μικρό απόσπασμα φαίνεται ότι αφού επιλεγεί το IP του στόχου το πρόγραμμα επιτίθεται έχοντας λίστα με τους πιθανούς στόχους τους οποίους και ανακαλεί στη μνήμη του.
Παρόμοια αποκάλυψη δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν και φυσικά η κυβέρνηση της Κίνας μέχρι σήμερα αρνείται ότι κατασκευάζει λογισμικά επίθεσης εναντίον αμερικανικών στόχων.
XrimaNews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου