Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΠΟΔΙΑ, ΧΕΡΙΑ, ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΚΟΡΠΙΣΤΗΚΑΝ…

Σχόλιο ιστολογίου μας : Θα το ξαναπούμε , δεν φταίει η βόμβα ...ο οδηγός τα είχε τσούξει και έγινε το μοιραίο ...έπεσε πάνω στην βόμβα ...και η βόμβα τι να κάνει???Έσκασε........ 
Από το ιστολόγιο http://tourkikanea.gr/

Κουρδικό πρακτορείο Φιράτ 21-8-2011

Στους 8 έφτασαν οι νεκροί πολίτες στο όρος Κάντιλ
ΚΑΝΤΙΛ – Στόχος της αεροπορικής επιχείρησης της Τουρκίας έγιναν πάλι πολίτες. 7 άτομα, 5 εκ των οποίων παιδιά και μια γυναίκα σκοτώθηκαν καθώς προσπαθούσαν με πολιτικό όχημα να φύγουν από την περιοχή όπου βομβάρδιζαν τα τζετ των Τ.Ε.Δ.



 Με βάση τις πληροφορίες τα τουρκικά πολεμικά αεροπλάνα κατά την 5η μέρα των επιχειρήσεων χτύπησαν πολίτες. Αεροπλάνα που βομβάρδιζαν περιοχή κοντά στο χωριό Γκολέ στόχευσαν αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν άτομα που θέλανε να φύγουν από την περιοχή των βομβαρδισμών. Στο αυτοκίνητο σκοτώθηκαν 7 Κούρδοι, 5 εκ των οποίων ήταν παιδιά και μια γυναίκα.

Ανάμεσα σε αυτούς που έχασαν τη ζωή τους ήταν και ένα μωρό 8 μηνών και ένα παιδί 3 χρονών. Τα ονόματα των νεκρών είναι : Χουσείν Μουσταφά, Χατζί Μαμ Κακ, Βεζάν Χουσείν, Ζάνα Χουσείν, Σόνια Σεμάλ, Σολίν Σαμάλ και Ξουνάβ Χουζείρ.
Στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν μετά το χτύπημα, φαίνεται ότι πόδια χέρια και κεφάλια σκορπίστηκαν, ενώ ένα παιδί πέθανε στην αγκαλιά της μαμάς του.
Ο μουχτάρης του χωριού Ζέργκελε είναι από την ίδια οικογένεια με αυτούς που σκοτώθηκαν.
Ο μουχτάρης δήλωσε : Οι εχθροί μας επιτίθενται με αεροπλάνα και πυροβολικό.. Αντιμετωπίσαμε τα χημικά του Σαντάμ. Τώρα μας βομβαρδίζουν τα αεροπλάνα των Τούρκων και το πυροβολικό των Ιρανών.
…………..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου