Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Η αστυνομία συνέλαβε επικίνδυνους εγκληματίες Πακιστανούς για ανθρωποκτονίες και ληστείες στο Κέντρο της Αθήνας

Από το ιστολόγιο http://www.eglimatikotita.gr/2011/08/blog-post_2096.html

Ψάχνουν άλλους τρεις που μαζί είχαν φτιάξει εγκληματική οργάνωση και έκαναν ληστείες αφού σκότωναν πολλές φορές και τα θύματα τους.

Δικογραφία σε βάρος έξι αλλοδαπών υπηκόων του Πακιστάν από τους οποίους οι τρεις συνελήφθησαν σχηματίστηκε από την αστυνομία.

Οι έξι πακιστανοί είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση και έκαναν για μεγάλο χρονικό διάστημα ληστείες σε βάρος ιδιωτών και καταστημάτων σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Από την έρευνα–προανάκριση που διενεργήθηκε εξιχνιάστηκαν :

• Την 10-4-2011 ανθρωποκτονία σε βάρος 31χρονου αλλοδαπού υπηκόου Πακιστάν στα Κάτω Πατήσια.
• Την 10-7-2011 ληστεία σε βάρος 21χρονου αλλοδαπού υπηκόου Πακιστάν, υπαλλήλου πρατηρίου υγρών καυσίμων, στον Άλιμο και απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία σε βάρος έτερου αλλοδαπού, φιλικού προσώπου του υπαλλήλου.

• Την 12-7-2011 ανθρωποκτονία και απόπειρα ληστείας σε βάρος 61χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας, υπαλλήλου περιπτέρου στην Μεταμόρφωση.

• Την 26-7-2011 ανθρωποκτονία σε βάρος 29χρονου αλλοδαπού υπηκόου Πολωνίας και απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστείας σε βάρος 22χρονης αλλοδαπής υπηκόου Πολωνίας,στα Πατήσια.

Στην κατοχή ενός εκ των συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε το πιστόλι με το οποίο διαπραχθήκαν οι δολοφονίες, το οποίο ταυτίστηκε εργαστηριακά με τα ευρήματα από τους τόπους τέλεσης.

Ο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου