Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

«Θα αργήσει να ξημερώσει» το συμπέρασμα του υπουργικού που τελείωσε τα… μεσάνυχτα!

Από το ιστολόγιο http://www.newpost.gr/

«Θα αργήσει να ξημερώσει» το συμπέρασμα του υπουργικού που τελείωσε τα… μεσάνυχτα!
Το υπουργικό τελείωσε 12 παρά, τα μαντάτα για τους πολίτες είχαν βγει από τις 8μμ, αλλά η είδηση είναι άλλη. Γιατί, αργά βγαίνουν οι… βρικόλακες.

Προκειμένου να αποσπάσει το ΟΚ από τους συναδέλφους του ο Ευ. Βενιζέλος είπε ότι η ύφεση το 11΄ θα κλείσει στο 5,3% και το 12’ στο 2,3%! Ομολογία της πλήρους αποτυχίας της οικονομικής πολιτικής. Ο υπουργός Οικονομικών δικαιολογήθηκε περιγράφοντας την αδράνεια της κυβέρνησης το πρώτο εξάμηνο του 11’. «Αν είχαμε καλύτερες επιδόσεις στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις θα είχαμε καλύτερο πρόσωπο στην Ευρώπη για τα δημοσιονομικά» είπε ρίχνοντας τις ευθύνες στον Γ. Παπακωνσταντίνου. Ο μόνος που διαφώνησε με τον Ευ. Βενιζέλο ήταν ο… αναπληρωτής υπουργός του! Ο Π. Οικονόμου εμφανίστηκε από επιφυλακτικός έως αρνητικός στο νέο μισθολόγιο. Πάλι καλά που είναι συνεργάτες…

Τον αντιπρόεδρο στήριξε ο Α. Λοβέρδος που εξέφρασε την άποψη ότι οι πολίτες στηρίζουν την κυβέρνηση ενώ ο Γ. Ραγκούσης ζήτησε προληπτικές πολιτικές για την αποφυγή των συγκρούσεων. «Το πάθημα με τα ταξί του έγινε μάθημα» σχολίασε συνεργάτης του πρωθυπουργού, που δεν έχει και τις καλύτερες των σχέσεων με τον υπουργό Υποδομών.

ΤΟ ΓΑΝΤΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου