Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΩΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Σχόλιο ιστολογίου μας :  ο Bağış δήλωσε «και όσοι επιμένουν να μην καταλάβουν θα αναγκαστούν να κατανοήσουν».
Από το ιστολόγιο http://www.trt.net.tr/
Ο υπουργός ΕΕ Bağış σχολίασε την προσέγγιση των ευρωπαϊκών χωρών στην Τουρκία




Ο υπουργός Ευρωπαϊκής Ένωσης και επικεφαλής των ενταξιακών διαβουλεύσεων Egemen Bağış, δήλωσε ότι η προσέγγιση των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς την Τουρκία γίνεται όλο και θετική.
«Η θέσεις της Τουρκίας κατανοούνται καλύτερα στην Ευρώπη» δήλωσε ο Τούρκος υπουργός ο οποίος πραγματοποίησε συμβουλευτική συνεδρίαση με τα στελέχη του υπουργείου.
Αφού τόνισε ότι οι Ευρωπαίοι κάθε μέρα που περνάει αντιλαμβάνονται καλύτερα τις μελλοντικές συμβολές που μπορεί να προσφέρει η Τουρκία στην Κοινότητα, ο Bağış δήλωσε «και όσοι επιμένουν να μην καταλάβουν θα αναγκαστούν να κατανοήσουν».
Ο Τούρκος υπουργός αφού υπογράμμισε ότι, όταν οι άνθρωποι παρατηρούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ευρώπη σήμερα, αρχίζουν να βλέπουν ότι η Τουρκία συμβολίζει έναν τεράστιο δυναμικό, δήλωσε «οι ισορροπίες στην Ευρώπη αρχίζουν να αλλάζουν. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι προέκυψε η ανάγκη,  οι μηχανισμοί λήψης αποφάσεων στην Ευρώπη να επανεξετάσουν και να διαμορφώσουν ξανά ορισμένα πράγματα στο πλαίσιο των συμφερόντων της ΕΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου