Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Γερμανοί βουλευτές στην Κύπρο

Από το ιστολόγιο http://www.onlycy.com/


Bundestag Γερμανοί βουλευτές στην Κύπρο 
Αντιπροσωπεία της Ομάδας Φιλίας Κύπρου-Γερμανίας
στην Ομοσπονδιακή Βουλή της Γερμανίας επισκέπτεται την Κύπρο



Φθάνουν τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στην Κύπρο για τριήμερη επίσκεψη ο Πρόεδρος της Ομάδας Φιλίας Γερμανίας-Κύπρου στην Ομοσπονδιακή Βουλή της Γερμανίας (Bundestag) κ. Dietmar Bartsch (Κόμμα της Αριστεράς) και τα μέλη της Ομάδας κα Bettina Kudla (Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα), κ. Heinz-Jochim Barchmann (Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα) και κ. Michael Kauch (Κόμμα Ελευθέρων Δημοκρατών).



Κατά την παραμονή τους στην Κύπρο, οι Γερμανοί Βουλευτές θα γίνουν δεκτοί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια και από τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Γιαννάκη Λ. Ομήρου και θα έχουν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων/Πρόεδρο της Ομάδας Φιλίας Κύπρου-Γερμανίας στη Βουλή των Αντιπροσώπων κ. Γεώργιο Τάσου και μέλη της Επιτροπής. Θα έχουν επίσης χωριστές συναντήσεις με την Υπουργό Εξωτερικών κα Ερατώ Κοζάκου-Μαρκουλλή, τον Υπουργό Οικονομικών κ. Κίκη Καζαμία και την Υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κα Πραξούλα Αντωνιάδου. Η αντιπροσωπεία θα συναντηθεί, εξάλλου, με την Πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Λευκωσίας κα Κάτια Απέγητου, την Επικεφαλής της Αντιπροσωπίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο κα Ανδρούλα Καμιναρά και τον Πρόεδρο του Ινστιτούτου Κύπρου κ. Κώστα Παπανικόλα.
Οι Γερμανοί Βουλευτές θα επισκεφθούν, επίσης, τη γραμμή κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή Λευκωσίας, καθώς και χώρους πολιτιστικού και ιστορικού ενδιαφέροντος στη Λευκωσία και τη Λάρνακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου