Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Και νέα συνάντηση Βενιζέλου με την Τρόικα Σκληρά παζάρια και πιέσεις για ακόμα πιο σκληρά μέτρα

Σχόλιο ιστολογίου μας : http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/10/500.html
http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/10/blog-post_5496.html
Από το ιστολόγιο http://www.protothema.gr/
Δεν έχουν τέλος τα παζάρια, εντός και εκτός Ελλάδος για νέα μέτρα ώστε να κλειδώσει η 6η δόση αλλά και το νέο πακέτο βοήθειας προς την χώρα μας.


Την ώρα αυτή στην Αθήνα ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει νέα συνάντηση με τους επικεφαλής της Τρόικα, ενώ τα τεχνικά κλιμάκια από ΔΝΤ-ΕΚΤ-ΕΕ έχουν εγκατασταθεί στο υπουργείο και συνεργάζονται με τους έλληνες επιτελείς ολόκληρο το Σαββατοκύριακο. Στην κυβέρνηση ελπίζουν πως έως την Κυριακή… θα βγει επιτέλους «καπνός» στο πρόβλημα του ελληνικού χρέους.

Τα στελέχη της Τρόικα πάντως δεν πείθεται εύκολα. Ακόμα και μετά τη σφαγή των μισθών και συντάξεων, ζητά να εφαρμοστούν ταχύτερα και όλα τα μέτρα της περιόδου 2013-2014.  Δυσανασχετεί έντονα για την κακή πορεία των αποκρατικοποιήσεων και για τον αργό ρυθμό στο άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων.

Τελευταία γραμμή άμυνας που κρατά η κυβέρνηση, οι περικοπές μισθών και οι συμβάσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, θέμα στο οποίο όμως δεν αποκλείονται εξελίξεις εντός της εβδομάδας αν Μέρκελ και Σαρκοζί κρατήσουν την Ελλάδα στο «τηγάνι» μέχρι τη σύνοδο κορυφής στις 18 Οκτώβρη… ή  και ως τις 24 που θα κλείσει η έκθεση της Τρόικα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου