Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Να πηγαίνουμε για δουλειά δύο ώρες νωρίτερα και να φεύγουμε μία ώρα αργότερα, ζήτησε ο Ρέσλερ!

Σχόλιο ιστολογίου μας : ......δηλαδή σύνολο 11 ώρες δουλείας με μισθούς πείνας .....τι να κάνουμε παίδες Ελλήνων ......τέλος τα ψέμματα ......
Από το ιστολόγιο http://www.newpost.gr/

Να πηγαίνουμε για δουλειά δύο ώρες νωρίτερα και να φεύγουμε μία ώρα αργότερα, ζήτησε ο Ρέσλερ!
Να δουλεύουμε 11 ώρες την ημέρα, ζήτησε ο Φίλιπ Ρέσλερ, που επισκέπτεται την Αθήνα! Τη βόμβα, ο Γερμανός αντικαγκελάριος, την έριξε στην κοινή συνέντευξη τύπου με τον Μιχάλη Χρυσοχοίδη, όταν κάλεσε τους Έλληνες να πηγαίνουν στη δουλειά τους δύο ώρες νωρίτερα και να φεύγουν μια ώρα αργότερα!

Το πρωί, οι συναντήσεις του κ. Ρέσλερ κύλησαν σε καλό κλίμα. «Η επένδυση στην Ελλάδα είναι επένδυση στο μέλλον», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, στη συνάντηση που είχε με τον Γερμανό αντικαγκελάριο Φίλιπ Ρέσλερ, που επισκέπτεται την Αθήνα. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο κ. Παπανδρέου επισήμανε στον Γερμανό αντικαγκελάριο τις θυσίες που κάνει ο ελληνικός λαός και την ωριμότητα που δείχνει για να σταθεροποιηθεί η οικονομία.

Μάλιστα, ο κ. Παπανδρέου έσπευσε να δηλώσει «υπερήφανος για τα επιτεύγματα του» μέσω του twitter.

«Είμαι περήφανος για τις προσπάθειες που έχει κάνει η Ελλάδα μέχρι σήμερα. Τα επιτεύγματα (μας) είναι πολλά», είπε χαρακτηριστικά.

Από τη μεριά του ο κ. Ρέσλερ εξέφρασε το θαυμασμό του και συζήτησε με τον πρωθυπουργό όλες τις πλευρές των εξελίξεων στην κρίση χρέους στην Ευρώπη.

Nωρίτερα, στη συνάντηση που είχε ο κ. Ρέσλερ με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, ο Γερμανός υπουργός τόνισε ότι «η Γερμανία είναι έτοιμη να υπερασπιστεί το ευρώ».

«Μέσα στην ένωση της σταθερότητας μπορούμε να στείλουμε ένα ισχυρό σήμα ότι εμείς στην Ευρώπη και την Ευρωζώνη είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για το νόμισμα μας και να το υπερασπιστούμε από τις επιθέσεις», είπε ο κ. Ρέσλερ.

Από την πλευρά του ο κ. Βενιζέλος, τόνισε ότι η Ελλάδα θα εκπληρώσει πλήρως τις δεσμεύσεις της και ότι θα αποπληρώσει τα δάνεια της μέχρι το τελευταίο ευρώ.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι «η Ελλάδα είναι φιλοεπενδυτική χώρα».

«Η Ελλάδα περνά μια πολύ δύσκολη φάση, προχωράμε σε δύσκολες αλλαγές διαρθρωτικού χαρακτήρα και λαμβάνουμε αποφάσεις που μακροπρόθεσμα θα βοηθήσουν τη χώρα και τους πολίτες», είπε ο κ. Βενιζέλος τονίζοντας ότι η Ελλάδα θέλει να είναι μια φιλοεπενδυτική και φιλοαναπτυξιακή χώρα.

Ο υπουργός Οικονομικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναφέρθηκε στη μακρά παρουσία γερμανικών επενδύσεων στη χώρα μας, προσθέτοντας ότι με την βοήθεια και στήριξη των θεσμικών οργάνων της ΕΕ, διαμορφώνεται ένα θεσμικό πλαίσιο για άμεσες ξένες επενδύσεις.

«Αντιλαμβανόμαστε την σημασία της σταθερότητας στην Ευρώπη, τόσο για την ανάπτυξη όσο και για την κοινωνική συνοχή», επισήμανε ο κ. Βενιζέλος, προσθέτοντας ότι «πρέπει να πείσουμε τον Έλληνα πολίτη ότι οι θυσίες του πιάνουν τόπο, αλλά και τον Γερμανό πολίτη, ότι η βοήθεια που παρέχει στην Ελλάδα είναι επωφελής και για εκείνον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου