Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Τι είναι πιο επικίνδυνο: Αλβανός ληστής ή Αλβανός εργοδότης; Μεταξύ δύο Αλβανών…

Από το ιστολόγιο http://www.protothema.gr/


Απ' τη μια τα ανθρωπόμορφα τέρατα απ' την Αλβανία, κάποιοι απ' τους ληστές με τα "καλάσνικοφ" που εισβάλουν, κλέβουν, και βιάζουν τρομοκρατημένους Έλληνες.


Στο άλλο άκρο, ο Αλβανός υπουργός Εξωτερικών που δηλώνει στον δικό μας υφυπουργό ότι η Μεγάλη Αλβανία, είναι έτοιμη να δεχθεί και να βοηθήσει Έλληνες μετανάστες!

Πρωτοφανής για τέτοιο επίπεδο ειρωνεία και πρόκληση που ισοδυναμεί ηθικά με πολιτικό βιασμό. Κι αν θέλετε δεν ξέρω τι είναι μακροπρόθεσμα το πιο επικίνδυνο για μας: Αλβανός ληστής ή Αλβανός εργοδότης;

Ανάθεμα σ' αυτούς; Όχι λοιπόν, ανάθεμα σ' όλους τους Έλληνες πολιτικούς που τους επέτρεψαν τόσα χρόνια να αλωνίζουν στην χώρα, να εργάζονται, να πλουτίζουν (ορισμένοι απ' αυτούς αθέμιτα και εγκληματικά). ΜΗΠΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΑΜΕ; Να τώρα που το πληρώνουμε ακριβά με νόμισμα που χει διπλή απεχθή πλευρά, μεταξύ δύο τύπων Αλβανών.

Μένεις εδώ και σε κλέβουνε, ή πας εκεί εργαζόμενος μετανάστης για να σε εκδικηθούν! Ε, συγνώμη, για κάτι τέτοιες περιστάσεις υπάρχει κι ο χορός του Ζαλόγγου!

Υ.Γ.: Και για όσους μας λένε ρατσιστές, να τους βοηθήσω: Το ίδιο προσθέτω και για τους Τούρκους κι άλλους καλούς γείτονες των διπλανών χωρών. Δεκαετίες μας το φυλάνε και τώρα βγάζουν τα απωθημένα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου