Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Η συζήτηση του πορίσματος στη Βουλή Εξι ώρες και δέκα λεπτά για το πόρισμα Πολυβίου

Από το ιστολόγιο http://www.ikypros.com/

Εξι ώρες και δέκα λεπτά για το πόρισμα Πολυβίου


Εξι ώρες και δέκα λεπτά θα διαρκέσει η συζήτηση στη Βουλή στα πλαίσια του Κεφαλαίου Δ την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, για το πόρισμα της ερευνητικής επιτροπής για την έκρηξη στο Μαρί.


Σύμφωνα με τις υπηρεσίες της Βουλής των Αντιπροσώπων, έχει ήδη διαμοιραστεί ο χρόνος που θα δοθεί στα κοινοβουλευτικά κόμματα.

Δημοκρατικός Συναγερμός και ΑΚΕΛ θα έχουν στη διάθεσή τους από δύο ώρες. Στο ΔΗΚΟ έχει παραχωρηθεί μία ώρα και δέκα λεπτά, στην ΕΔΕΚ σαράντα λεπτά και στο ΕΥΡΩΚΟ τριάντα λεπτά.

Τέλος, στο Βουλευτή Οικολόγων Περιβαλλοντιστών Γιώργο Περδίκη έχουν παραχωρηθεί είκοσι λεπτά, ενώ ο ανεξάρτητος Βουλευτής Ζαχαρίας Κουλίας θα έχει στη διάθεσή του δέκα λεπτά.

Εναπόκειται στα κόμματα να αποφασίσουν πώς θα κατανεμηθεί ο χρόνος του κάθε κόμματος και πόσοι Βουλευτές θα συμμετέχουν στη συζήτηση.

Οπως δήλωσε μετά την Ατυπη Σύσκεψη Αρχηγών και Εκπροσώπων κομμάτων σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου, η Ολομέλεια θα συνέλθει πρώτα το πρωί για να ασχοληθεί με το νομοθετικό της έργο.

Το σώμα θα συνέλθει εκ νέου το απόγευμα για τη συζήτηση του πορίσματος, ενώ η απόφαση που έχει παρθεί είναι αυτή να ολοκληρωθεί την ίδια ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου