Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Πάγκαλος:"Μέγα λάθος η λειτουργία του προξενείου στη Κομοτηνή".Να κλείσει λοιπόν!

Σχόλιο ιστολογίου μας : Μπα .....τι έπαθαν ??? Γκρεμίστηκε κάποιος φούρνος ??? Κάλλιο αργά ποτές .....επιτέλους κάτι κατάλαβαν .....
Από το ιστολόγιο http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=8153

Πρόταση για μία άτυπη σύγκλιση όλων των κομμάτων με ειδικό θέμα οι εξελίξεις στη Θράκη και με ποιο τρόπο μπορούν αυτές να αντιμετωπιστούν έκανε, από το βήμα της Βουλής, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος με αφορμή επίκαιρης ερώτησης του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρης.

   

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έστειλε αυστηρό μήνυμα στην Τουρκία, προειδοποιώντας ότι η Ελλάδα θα στηρίξει την Κυπριακή Δημοκρατία και οποιαδήποτε επίθεση εναντίον της θα αποτελεί και επίθεση ενάντια της Ελλάδας.

  

«Η Κύπρος είναι ανεξάρτητο μέλος του ΟΗΕ και έχει δικαίωμα να καθορίσει αυτοτελώς τα συμφέροντά της, μόνη ή σε συνεργασία με άλλες χώρες», σημείωσε ο κ. Πάγκαλος.

   

Νωρίτερα, ο κ Καρατζαφέρης έκανε λόγο "για συνεχιζόμενες τουρκικές προκλήσεις και επικίνδυνες απόπειρες διείσδυσής της στη Θράκη, μέσω του προξενείου της" και κάλεσε την κυβέρνηση να πάρει μέτρα ώστε να μην αφήσει να παγιωθεί μια πολιτική που μπορεί, όπως είπε, να δημιουργήσει «ανήκεστο βλάβη» στην Ελλάδα.

   

Ο κ. Πάγκαλος, από την πλευρά του, χαρακτήρισε μεγάλο σφάλμα ότι επετράπη η ίδρυση του προξενείου στη Κομητηνή, συμφωνώντας με τον κ. Καρατζαφέρη ότι χρησιμοποιείται για προπαγανδαστικούς σκοπούς της Τουρκίας.

   


Πάντως, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης διαβεβαίωσε ότι οι περιτομές σε μουσουλμάνους γίνονται κάτω από τον πλήρη και αυστηρότατο υγειονομικό έλεγχο του ελληνικού υπουργείου Υγείας, σημειώνοντας ότι αυτό είναι ένα θρησκευτικό γεγονός που δεν μπορεί να εμποδιστεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου